FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

FOTO Lacrimile lui Marica » Atacantul a jucat 22 de minute și a părăsit terenul în lacrimi. EURO rămâne în pericol!

Foto: Alex Nicodim +6   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 23:25

Intrat la pauză în locul lui Bourceanu, Ciprian Marica a ieșit în minutul 67, schimbat de Bawab, din cauza problemelor la bicepsul femural.

Cu Pandurii, 1-0, a fost primul meci al atacantului după accidentarea din partida cu Dinamo, de pe 6 martie. În acest timp, fotbalistul a fost să facă tratament la vraciul Marijana Kovacevici, în Dubai, iar în ultima săptămână s-a antrenat normal.

Marica, 30 de ani, a fost nevoit să părăsească terenul și a rămas pe bancă, în lacrimi, realizând că o eventuală recidivă îl poate costa prezența la EURO.

"La Marica aşteptăm. A simţit o jenă şi nu a vrut să forţeze, dar vom aştepta să vedem ce se întâmplă mâine şi poimâine" Laurențiu Reghecampf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  31 Martie 2016, 12:18

că și așa.... de pe bancă, țuști! direct la euro...

ortega
ortega  •  31 Martie 2016, 10:43

Definiția ratatului în fotbal ... Marica ! Și pentru că prostul nu e prost destul , s-a făcut și behy ... Asta îi lipsea zăhăitului , lână de Pipera ...

mal.
mal.  •  31 Martie 2016, 09:52

EURO în pericol? De ce? Se amână competiția sau se desființează? Care este pericolul și pentru cine? Poate ați vrut să spuneți că Marica este în pericol să nu meargă la Euro... deși nu văd nici un pericol pentru un fotbalist care nu mai joacă nimic de ani buni... El era în pericol să meargă acolo!!! Rezultatele tratamentelor la Marijana Kovecevich...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează