FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Lichidatorul Rapidului a anunțat ce va scoate la licitația cu prețul de pornire de 3,4 milioane de euro

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2017 17:00

Sierra Quadrant, lichidatorul judiciar al Societăţii Comerciale Fotbal Club Rapid SA, a anunțat ce va scoate la licitația publică din 10 noiembrie 2017, ora 14:00.

Astfel, la licitație se vor vinde 5 certificate de marcă deținute de S.C. Fotbal Club Rapid S.A.: "Fotbal Club Rapid", "Giuleștina", "Uniunea Fotbal Club Rapid București" în 3 forme diferite.

În plus, și cele 23 de cupe și trofee din istoria giuleștenilor vor fi vândute la licitație. E important de știut că activele menționate vor fi vândute în bloc, nefiind posibilă licitarea separată.

Dacă nimeni nu va achiziționa mărcile și trofeele, la următoarea licitație prețul va scădea cu câte 340.000 de euro, dar nu mai jos de 1,7 milioane de euro.

3.400.000 €e prețul de pornire al licitației, iar 10% din sumă va reprezenta garanția pentru participarea la licitație

1

2

3

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
jalabert
jalabert  •  31 Octombrie 2017, 09:06
Postat de rakitic pe 30 Octombrie 2017, 18:50

CIne da 3,4 milioane pe niste hartii?

Talpanistii bogati. Ups, nu exista asa ceva. Sa asteptam sa se imbogateasca.

jalabert
jalabert  •  31 Octombrie 2017, 09:03
Postat de crimson.veritas pe 30 Octombrie 2017, 19:57

'E important de știut că activele menționate vor fi vândute în bloc, nefiind posibilă licitarea separată.' ... cu ce user semneaza astazi @timm sau umbra sa ... talpanista ... ca sa-mi explice mie cum se vinde palmaresul Rapidului ... la bucata? ...:))

E gazaev aka poison

jalabert
jalabert  •  31 Octombrie 2017, 09:01
Postat de ucluj2011 pe 30 Octombrie 2017, 21:41

Nu sunt trecute trofeele importante , sunt trecute numai cele din "eșalonul doi". Oricum , ANAF a dat ]n judecată Azuga Waters deci implicit pe Moraru pentru ai contesta dreptul de **** principal. Moraru nu se va alege cu nimic , veți vedea. Pînă la urmă există un Dumnezeu!!! Cum NEcum , Rapidul va ieși victorios din toată această mizerie pusă la cale de către dușmanii Poporului. Toată suflarea fotbalistică din România ș toți fanii și suporterii adevărați ai tuturor echipelor așteaptă cu sufletul la gură ca MARILE și ADEVĂRATELE derby-uri dintre Măria-Sa Rapidul și ADEVĂRATA STEA (cea din Liga a-4-a) să se dispute ȘI în Liga I , ceea ce se va întîmpla ÎN CURÎND. FCSB-ul va fi istorie. Vrem Liga I cu Rapid , Steaua , U Cluj , Petrolul și adevăratele Craiova și Timișoara (adică NU cele din Liga I). Ne-am săturat de clone și echipe sătești inventate ieri... fără Istorie , fără Tradiție , fără Suporteri. AȘA să ne ajute Dumnezeu și Maica Precistă , AMIN!!!

U cluj e in b si primaria nu mai baga bani. Vorbesti prostii. Clujul nu e vechiul regat unde pededeii arunca banul public in fotbal fara masura.visezi cai verzi pe pereti.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează