FOTBAL  »  Superliga  »  GEST

FOTO Mesajul ironic postat de Tamaș în miez de noapte: "Pentru toți invidioșii"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 10:54

Extrem de contestat pentru derapajele pe care le-a avut de-a lungul carierei, Gabi Tamaș a ținut să le transmită un mesaj ironic celor care i-au pus la îndoială realizările avute până acum pe terenul de fotbal. 

Târziu în noapte, Tamaș a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu câteva dintre tricourile pe care le-a strâns la echipele unde a evoluat.  

 "Pentru toți invidioșii care nu știau unde am jucat până acum, vă respect mult și vă iubesc", a fost mesajul atașat de Tamaș la descrierea fotografiei la care a primit peste 2.100 de aprecieri. 

 untitled1355
*Foto: Instagram

O posibilă țintă a mesajului lui Tamaș ar putea fi Mirel Rădoi, fostul său antrenor de la FCSB, care declara în mai 2016 despre Tamaș că "a trecut ca trenul prin gară pe la toate echipele la care a fost"

FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster Rovers, Watford, Cardiff și FCSB sunt echipele pentru care a evoluat Tamaș de-a lungul carierei.

În această vară, fundașul de 33 de ani s-a transferat în Israel, la Hapoel Haifa.

65 de selecții
a strâns Tamaș la echipa națională, pentru care a marcat trei goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  29 Iunie 2017, 17:29

Păi cam cu asta a ajuns Gabi Tamaș să se mândrească la finalul carierei sale: cu tricourile și fanioanele echipelor pe la care a jucat,el a ajuns să le colecționeze. :) :) :) Pe de altă parte,ar trebui să colecționeze toate dopurile sticlelor de bere și tipurile de sticle,indiferent de tip(sticlă,badoacă, pet)și de producător,atunci ar vedea care sunt mai multe, dopurile de bere ;i sticlele,sau tricourile și fanioanele? :) :) :)

baruch
baruch  •  29 Iunie 2017, 13:49

iar legat de alcool...vorba nemuritoare a lui danut lupu: "apa bei, apa joci".

baruch
baruch  •  29 Iunie 2017, 13:48
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 29 Iunie 2017, 13:23

Bai, alcolistule! Citeste aici: Malmo FF Ajax Amsterdam Juventus Torino Internazionale Milano C.F.Barcelona AC Milan Paris Saint Germain Manchester United Se compara cu lista ta? Nu mai spun cate traofee a ridicat deasupra capului. Pun pariu ca si aseara erai imbuibat de alcol peste limita normala a unui om cu capul pe umeri.

presupun ca te referi la zlatan. asa, si? asta-l face mai mic pe tamas, sau ce? esti purtatorul de cuvant al lui zlatan?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează