FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Miracol pe jumătate! Un fotbalist de bază al Stelei revine mai devreme decît toate estimările

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2016 16:44

Kharja a început antrenamentele de recuperare, atît la sală, cît şi alergări, şi ar putea apărea într-o lună pe gazon, la meciuri

Americanii dau ca perioadă de recuperare termenul de 9 luni după o ruptură de ligamente încrucişate. Nemţii oferă 6 luni, italienii chiar 3. Houssine Kharja, 33 de ani, speră ca italienii să nu se fi înşelat, mai ales că a mai trecut printr-o etapă asemănătoare.

În urmă cu cîţiva ani, a trebuit să se refacă după o ruptură la piciorul stîng şi-n trei luni a fost înapoi pe gazon. Acum, problema este la dreptul, de la meciul cu Pandurii (1-1), de pe 25 octombrie, dar mijlocaşul de creaţie a început deja antrenamentele.

Nu se poate folosi terminologia "antrenamente uşoare" întrucît ele sînt electrizante, dar marocanul le parcurge strîngînd din dinţi.
Kharja şi aleargă, chiar cu echipa, însă doar în linie dreaptă, fără schimbări de direcţie şi ruperi de ritm, care ar putea să-i cauzeze.

Steliştii nu pot oferi un termen cînd se va putea pregăti cu mingea. Momentan, fotbalistul se antrenează la sala de forţă alături de Chipciu, Varela, Filip şi Pîrvulescu.

2 pase decisive
a oferit în 5 meciuri în care a jucat în toamnă, 396 de minute bifate

400.000 €este pe Transfermarkt cota marocanului născut în Franţa 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
raul4steaua
raul4steaua  •  12 Ianuarie 2016, 21:21

Sper sa ramana si urmatorul sezon, mi-a placut mult pana acum cum a jucat in alea cateva meciuri.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Ianuarie 2016, 17:39

Ar fi o veste buna.

931909806855043
Petrescu Dan  •  12 Ianuarie 2016, 17:15

adica americanii si nemtii sunt niste prosti.il vezi ca trage tare acum si apoi dupa 2 meciuri se rupe iar si gata cu fotbalul.nu de pomana se dau 6-9 luni pentru o recuperare totala.ce e mai devreme duce la alta accidentare care va fi mai grava

Vezi toate comentariile (5)
Comentează