FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

FOTO Miriuță și-a băgat jucătorii în ședință direct pe gazon după remiza cu Astra, apoi a surprins la declarații: "Sunt mulțumit, merităm aplauze"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 22:50

În ciuda unui nou semieșec, Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-1. Totuși, tehnicianul venit de la Concordia i-a băgat în ședință pe jucători imediat după finalul partidei. 

Dinamo a fost dominată clar de Astra în prima repriză și a reușit să marcheze abia după pauză, la primul șut pe poartă, prin Nemec, minutul 66. 

"Am jucat foarte bine, sunt mulțumit. Am arătat atitudine, agresivitate, determinare, iar acest lucru s-a văzut în jocul nostru. Adversarii au ajuns în repriza a doua pentru prima oară în careul nostru în minutul 82, când am și primit golul.  

Am început în 4-3-3, dar nu am jucat bine în acest sistem, așa cum s-a întâmplat cu FCSB. Am trecut în 4-2-3-1 în repriza a doua, am avut mai multe ocazii. Jucătorii mei trebuie să învețe să joace în toate sistemele. Când ai atitudine și agresivitate, indiferent de rezultat, fanii te aplaudă. 

Mă ajută această pauză care urmează. Trebuie să avem răbdare, iar asta înseamnă timp. Trebuie să creăm automatisme, vom lucra foarte mult, trebuie să afle și ei ceea ce le cer. Avem un nucleu bun de jucători", a declarat Miriuță, la Look TV.

"Am discutat cu șefii, vom încerca să promovăm cât mai mulți jucători tineri. I-am dat șanse azi lui Dudea, care a jucat foarte bine. A jucat senzațional, sunt foarte mulțumit de el"  Vasile Miriuță

Totuși, imediat după finalul partidei, Miriuță izbucnise nervos, convocând o ședință la mijlocul terenului, unde și-a criticat dur propriii jucători. 

Ședința a durat peste cinci minute, iar antrenorul a fost surprins gesticulând nervos către echipa sa. 


*FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Citește AICI cronica partidei Dinamo - Astra 1-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  01 Octombrie 2017, 13:36

Antrenorul asta ,crede ca a venit la DINAMO,sa-i scape de la retrogradare?Asta nu s-a dezmeticit nici acum dupa numirea de antrenor ? Ce performante avea pina acum ,de l-a adus la DINAMO? NICULESCU NU ERA BUN fiindca cistigase anul asta doua trofee ? Mutule ai fost un jucator foarte bun.dar ca directir general al clubului esti varza,cum ai putut sa fii de acord sa transferi toti jucatorii tineri valorosi la alte echipe si ai adus numai gloabe(jucatori accidentati si expirati)?

520143398153430
Pavel Radu  •  01 Octombrie 2017, 11:58

Domnule Miriuta , am inteles ca visul matale a fost sa antrenezi Dinamo dar , cum poti spune ca esti multumit de joc , de atitudine , agresivitate determinare...? Ai urmarit alt meci decat ce s-a transmis la tv.? Si in acest meci "jucatorilor "lui Dinamo le-a lipsit total ce zici matale ca au avut: atitudine , agresivitate....etc.

banciuu
banciuu  •  01 Octombrie 2017, 10:51
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Genial.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează