FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Mister elucidat! Motivul pentru care Alibec a apărut cu un bandaj pe gât la antrenamentele FCSB

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2018 11:59

Denis Alibec, 27 de ani, a suprins când a apărut la antrenamentele celor de la FCSB cu un bandaj pe gât. "Și-a făcut tatuaj, vrea să-l acopere la antrenament. Nu l-a tăiat nimeni la gât. Nu ne-am certat, nu am sărit la gâtul lui", a fost reacția antrenorului Nicolae Dică. 

Denis Alibec și-a prezentat noul desen de pe gât la meciul cu Viitorul din weekend, ajungând la peste 25 de "opere". Atacantul se află în cel mai prost moment din carieră. Chiar dacă Nicolae Dică îl laudă în fiecare săptămână pe atacantul de 27 de ani că e cel mai bun la antrenamente, lucrul acesta nu se vede absolut deloc în meciurile oficiale. 

Denis a fost printre cei mai slabi jucători din lotul vicecampioanei și în partida de sâmbătă seară de la Ovidiu și a fost schimbat la pauză. Atacantul a avut o evoluție modestă, pierzând aproape toate mingile. A alergat bezmetic între linii, părăsindu-și de multe ori postul în căutarea mingii. Puținele faze de atac ale roș-albaștrilor în prima repriză l-au prins la marginea terenului sau chiar în zona mediană, fără șanse să-și treacă numele pe tabelă. "Normal că aștept mai mult de la el, așa cum aștept mai mult de la fiecare jucător", s-a rezumat antrenorul să spună la finalul partidei.

Dacă nu reușește să se impună pe teren, Alibec ia prim-planul prin alte decizii! Atacantul a mers la salonul de tatuaje pe care-l frecventează și-a decis să-și mai facă un desen pe corp. De această dată a ales să-și inscripționeze cuvântul "Ineffable" pe gât, care înseamnă în limba română inexplicabil.

Alibec este un fan al tatuajelor, doar Gabi Enache, în perioada în care juca la FCSB, putând concura cu fundașul la numărul desenelor de pe corp. "Cele mai multe sunt despre familie, date de naștere și numele celor din familie. La toate țin foarte mult. Sunt un fan al tatuajelor. Chiar vreau să îmi termin mâna stângă", spunea atacantul pentru Gazetă în urmă cu un an. 

10 cp tatuaj alibec

Așa arată ultimul tatuaj pe care Alibec și l-a făcut înaintea meciului de la Ovidiu FOTO Cristi Preda

10 alibec

Corpul plin de desene al atacantului de 27 de ani
FOTO Gazeta Sporturilor

Cât a investit Becali în Alibec până acum

clipboard01

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
10202925648180625
Eugen Qy  •  24 Aprilie 2018, 21:39
Postat de Dani Corban pe 24 Aprilie 2018, 17:56

Să știți că există și în limba română cuvântul inefabil. Și nu înseamnă inexplicabil. Nu mai mințiți cititorii GSP! Majoritatea au mai puțin de 13 ani și tot atâtea clase ca autorul articolului.

Sunt EXTREM de curios cam care ar fi explicatia TA ! Poate esti mai "COOL" decat lingvistii..."INEFÁBIL, -Ă adj. (Liv.) Care nu se poate spune, exprima în cuvinte; inexprimabil. [< it. ineffabile, fr. ineffable, lat. ineffabilis]. sursa: DN (1986) adăugată de LauraGellner acțiuni "INEFÁBIL, -Ă adj. (Liv.) Care nu se poate spune, exprima în cuvinte; inexprimabil. [< it. ineffabile, fr. ineffable, lat. ineffabilis]. sursa: DN (1986) adăugată de LauraGellner acțiuniINEFÁBIL, -Ă adj. (Liv.) Care nu se poate spune, exprima în cuvinte; inexprimabil. [< it. ineffabile, fr. ineffable, lat. ineffabilis]. sursa: DN (1986) adăugată de LauraGellner acțiuni " .......Ti-am raspuns eu, ca sa nu stationezi in eroarea in care te gaseai si care deranja!

gtn5
gtn5  •  24 Aprilie 2018, 20:41

cocalar autentic, putoare si nesimtit,portret de smecher care castiga bani fara sa munceasca,gigi becali=fraier de pipera,cu banii dati luna de luna *** de alibec intretinea 2 aziluri de batrani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1045286738821635
Dani Corban  •  24 Aprilie 2018, 17:56

Să știți că există și în limba română cuvântul inefabil. Și nu înseamnă inexplicabil. Nu mai mințiți cititorii GSP! Majoritatea au mai puțin de 13 ani și tot atâtea clase ca autorul articolului.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează