FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

FOTO Șoc în Bănie! Răspunsuri oficiale de la FRF: "Nu există vreo echipă afiliată cu numele Clubul Sportiv Universitatea Craiova!"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 16:13

Adrian Mititelu a publicat pe pagina sa de Facebook două răspunsuri către instanță date de FRF în procesul privind palmaresul alb-albastru. În ambele, federalii fac un anunț surprinzător: "Nu există vreo echipă afiliată cu numele Clubul Sportiv Universitatea Craiova!". (vezi facsimilurile în galeria foto)

Mititelu concluzionează astfel că formația din Liga 1 folosește abuziv denumirea " Universitatea Craiova": 

"Încă o dovadă a imposturii generalitată din fotbalul românesc. În procesul intentat de clubul condus de Badea cu privire la palmaresul istoric al Universității Craiova de pe rolul Tribunalului Dolj, instanța a solicitat FRF să spună dacă Clubul Sportiv Universitatea din Craiova condus de Badea a fost înscris în competiția fotbalistică profesionistă sau dacă a practicat vreodată fotbal. 

În primul răspuns, FRF spune nu a existat niciun membru afiliat cu această denumire şi implicit nu a participat la competiţii de fotbal profesionist.

Datorită faptului în prima solicitare a instanţei s-a strecurat o eroare materială, instanţa a revenit cu adresa către FRF, iar această entitate a răspuns prin semnătură lui Stângaciu şi nu a lui Burleanu, cum este legal, în aceeaşi notă, dar cu nuanţa  nu deţine acte decât din ianuarie 2002 şi până în prezent.

Această schimbare de nuanţă s-a făcut probabil la presiunea disperată a CSU, însă rezultatul este acelaşi: nu există o echipă în fotbalul românesc cu numele de CS Universitatea Craiova.  

Prin urmare, folosirea abuzivă a numelui istoric al clubului FC Universitatea Craiova de către CSU a creat serioase prejudicii adevăratului club Universitatea Craiova", a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
echilibrat
echilibrat  •  30 Martie 2017, 20:28
Postat de stefy29 pe 30 Martie 2017, 16:56

Pai tocmai despre asta este vorba cs u craiova nu este clubul sportiv universitatea craiova.

Cum FCU Craiova - mai exact Fotbal Club U Craiova (infiintare in 2002) - nu este Fotbal Club Universitatea Craiova (infiintare in 1991). Tribunalul Bucuresti a spus ca FCU Craiova a fost o clona - fara legatura Universitatea Craiova.

stefy29
stefy29  •  30 Martie 2017, 16:56
Postat de grande.balaci pe 28 Martie 2017, 09:25

Pe pagina de FACEBOOK ,clonele afirma contrariul....pana unde merge dezinformarea!!!

Pai tocmai despre asta este vorba cs u craiova nu este clubul sportiv universitatea craiova.

fcu1948
fcu1948  •  28 Martie 2017, 23:44
Postat de echilibrat pe 28 Martie 2017, 20:38

Bravo GSP pentru ca sustineti fostul patron al Fotbal Club Craiova SA, club infiintat in 2002, care a fost primul club romanesc calificat in semifinalele Cupei UEFA in 1983 !

Și ar trebui să susțină clubul înființat în 2013 la București cu banii prădați de la ANRP?????

Vezi toate comentariile (76)
Comentează