FOTBAL  »  Superliga  »  OMAGIU

FOTO Momente emoţionante în Giuleşti! Fanii Rapidului l-au omagiat pe Nicolae Manea

Foto: Alex Nicodim +8   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 15 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 decembrie 2014 22:05

Nae Manea a murit astăzi, la 60 de ani, iar suporterii Rapidului au vrut să îi aducă un omagiu pe stadionul pe care a cunoscut cele mai mari bucurii.

După ce au aflat vestea, suporterii rapidişti, la îniţiativa fostului preşedinte al Ligii Suporterilor Rapidişti (LSR), Dan Teodorescu, au decis să îi aducă un omagiu lui Nae Manea.

De la ora 19:23 (1923 - anul în care a fost fondat clubul Rapid), rapidiştii s-au strîns la stadionul "Giuleşti", iar fiecare suporter prezent la stadion a ţinut în mînă o lumînare, onorînd memoria fostului mare atacant.

De asemenea, suporterii rapidişti au înălţat lampioane şi au scris numele echipei din lumînări.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (138)
cristinaco71
cristinaco71  •  17 Decembrie 2014, 12:44

DOAR RAPIDISTII STIU SA-SI OMAGIEZE GLORIILE!!! RESPECT!!! Nea Nae Dumnezeu sa te ierte!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  16 Decembrie 2014, 19:50

Te Vom Iubi Mereu

mega2005
mega2005  •  16 Decembrie 2014, 17:58

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Nae Manea. A fost nu numai un foarte bun jucator dar a fost si un mare caracter. A iubit Rapidul neconditionat si a trait la intensitate maxima destinul acestei echipe. Gest frumos si firesc al suporterilor care, fie l-au vazut jucand pe viu fie doar l-au urmarit in povestile parintilor, au tinut sa-si ia ramas bun de la acest om deosebit. Va ramane inn istorie ca un sportiv dedicat fotbalului fara fasoane, sincer, glumet , optimist si care n-a deranjat pe nimeni prin atitudine, modestie si seriozitate. Nu sunt rapidist dar nu pot sa nu am cuvinte de apreciere pentru adversarii de valoare care au dat intotdeauna culoare si substanta rivalitatilor sportive.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează