FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FOTO Din nou momente șocante pe Arena Națională » Ambulanța a intrat iar pe teren, după ce un stelist a rămas inert pe gazon!

FOTO: Capturi +4   FOTO
FOTO: Capturi

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 22:09

Repriza secundă a partidei dintre FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe a avut parte de o nouă accidentare-horror, după ce doi jucători ai oaspeților s-au făcut KO în prima repriză, într-o ciocnire nefericită. 

În minutul 56, Romario Benzar s-a lovit cap în cap cu Ousmane Viera și a rămas preț de câteva momente comoționat pe gazon. Imediat, ambulanța și-a făcut apariția pe teren, dar fundașul stelist a putut în cele din urmă să continue partida.


FOTO: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Prima repriză a fost marcată de o altă accidentare șocantă: În minutul 16, Benjamin Kuku s-a lovit în urma unei sărituri cu Milovan Petrovikj, care i-a intrat nigerianului în plină figură. Ambii au avut nevoie de intervenția medicilor, două ambulanțe făcându-și apariția pe teren.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
merace
merace  •  25 Februarie 2018, 22:46

FCSB e echipa lui Gigi Becali, fost puscarias pentru masluit campionatul cu valiza! Ce fotbal onest e acesta unde mafiotii fac jocurile?!

merace
merace  •  25 Februarie 2018, 22:37

Ce mai circ la un meci fara miza! Despre Iasi care a ajuns in play-off, nu scrie nimeni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează