FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Mutu, whiskey de 2.000 de lei și trabuc la birou » Ipostaza în care a fost fotografiat oficialul dinamovist

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 21:20

Adi Mutu a fost foarte vocal la adresa problemelor din fotbalul românesc, de când a devenit manager general la Dinamo, iar "Briliantul" a publicat o fotografie în care arată cum se relaxează după o zi la birou.

Imaginea apărută pe o rețea de socializare îl arată pe Adi Mutu la birou, în timp ce fumează  trabuc și cu un pahar de whiskey în față. La descriere, oficialul dinamovist a scris "relaxându-mă la birou, după o zi extenuantă!"

În hashtaguri, Mutu a etichetat Fundația Adrian Mutu Delamore și Delamore Sports Management, compania pe care o conduce și care a încheiat recent un acord cu firma reprezentată de Rivaldo.

2.000 de lei (cel puțin)costă o sticlă de Balvenie de 25 de ani, preferată de Mutu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Noiembrie 2016, 12:12

Ce vise erotice are cobra_z...

cobra_z
cobra_z  •  15 Noiembrie 2016, 09:20

bine mutule ! toti dinamovistii asteapta cu nerabdare sa stingi trabucul pe fata lui mimi :))) ...iar daca il prinzi in tandreturi cu reghe arde-i pe -amandoi ! :))))

daweroirl
daweroirl  •  15 Noiembrie 2016, 09:11

Da faina ...alba , unde-i!? Lipseste din peisaj , dincolo era mai ieftin...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează