FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FOTO Optimism în tabăra Astrei » Dani Coman: "Noi, Petrolul şi Steaua ne batem la titlu. Dinamo poate peste doi-trei ani"

Articol de , - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 15:10

Dani Coman păstrează optimismul instalat în tabăra Astrei după cucerirea primului trofeu din istoria grupării, Cupa României cîştigată la penalty-uri în dauna Stelei.
Portarul giurgiuvenilor a declarat astăzi, în cantonamentul formaţiei de sub Tîmpa: "Sînt multe echipe puternice în Liga 1, dar noi vrem să depăşim performanţele din sezonul precedent, cînd am încheiat campionatul pe locul 2 şi-am cîştigat Cupa. Am demonstrat încă de anul trecut că nu putem bate cu oricine din România. La titlu, în următorul sezon, vor fi trei, maximum patru, echipe. Adică noi, Petrolul şi Steaua. Nu ştiu ce schimbări au fost şi vor mai fi la CFR Cluj. Dinamo este în reconstrucţie, n-o iau acum în calcul. Dacă va avea stabilitate financiară, în doi-trei ani ar putea intra în lupta pentru campionat".

"Iker nu mai e Iker"
Ca şi portar, fostul internaţional a explicat de ce consideră că Iker Casillas este în regres după ani buni în care a fost considerat goal-keeperul numărul 1 al planetei: "Spaniolul a avut o evoluţie ştearsă, s-a văzut că joacă o dată la două luni la Real Madrid. N-a mai fost Iker cel pe care-l ştiam acum doi sau trei ani".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
neludum
neludum  •  20 Iunie 2014, 21:14
Postat de steaua.libera pe 20 Iunie 2014, 20:24

Dani Coman e mediocru?! Bati campii ca de obicei. E gitan, mercenar si toate alea, dar mediocru nu e.

Gitan desi arata, nu este,iti spun eu,dar mercenar si aranjor de prima mana ca toti portarii crescuti de noi (Cristian , Speriatu,Nitu,Vintila,..) este, a avut inaintasi celebri !

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Iunie 2014, 20:25
Postat de neludum pe 20 Iunie 2014, 17:37

Dani Coman cred ca are amnezie de a uitat de Dinamo ! Oricum ros-albii sunt de departe favorite la titlu in acest an ! Cu Lazar, Cosmin Matei,Rotariu ,Balgradean , daca or mai ramane....,si restul de 18 scuze nu le retin numele ,sunt deja campioni la Paste...le Cailor !

:)))))))))))) Bravo, Nelule.

steaua.libera
steaua.libera  •  20 Iunie 2014, 20:24
Postat de conasu_boeru pe 20 Iunie 2014, 16:30

Cine e "dani coman" ?! Un individ cu o moralitate indoielnica care a tradat si a lins acolo unde a scuipat de mai multe ori ! Ca portar, e mediocru si daca nu existati Razvan Lucescu sau Dinu Gheorghe, se lasa demult , asa ciuguleste niste bani de la Astra ! Isi da cu parerea ca un alt pacalici numit Dragomir ! In campionatul trecut Dinamo a luat 4 puncte din 6 cu Astra, sau poate a uitat baiatul asta care lua aceleasi "medicamente" ca Neaga, Dica si toti ceilalti de la FC Arges !

Dani Coman e mediocru?! Bati campii ca de obicei. E gitan, mercenar si toate alea, dar mediocru nu e.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează