FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO OSIM a oficializat azi cele două embleme prezentate în Gazeta de luni » Campioana a umblat şi la albastru

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 15:23

Între Steaua şi Clubul Sportiv al Armatei au avut ieri loc discuţii legate de folosirea siglei pe care "roş-albaştrii" au pierdut-o în instanţă la finalul anului trecut.
FC Steaua va putea folosi vechea emblemă pe baza unui acord cu CSA pînă la publicarea motivării deciziei ÎCCJ.

Totuşi, campioana României nu putea sta prea mult timp fără emblemă şi pe lîngă sigla controversată cu Steaua în opt colţuri a mai înregistrat alte două sigle.

Azi, OSIM a oficializat cele două embleme oferite în exclusivitate de Gazeta Sporturilor în urmă cu cîteva zile. Aşadar, Steaua va putea pune pe tricou la meciul cu Borussia Dortmund noua emblemă, care a apărut şi pe tricoul de prezentare a lui Gabi Tamaş.

În plus, Steaua nu a mai înregistrat culorile galben şi albastru, aşa cum a făcut-o prima oară, ci roşu, albastru închis şi galben.

VEZI MAI JOS DECIZIILE LUATE DE OSIM

647989-steaua-osim-1.jpg

647988-steaua-osim-2.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
jim_b_brown
jim_b_brown  •  17 Ianuarie 2015, 02:19
Postat de xnread pe 16 Ianuarie 2015, 20:05

Daca sunteti draguta.. puteti anexa probe spuselor dvs ?;-) ..sunt dispus sa accept orice forma care poate elucida secretulul acestui razboi tacut si diabolic impotriva clubului simpatiilor dvs ;-)..accept toate posibilitatile oferite de catre instrumentariul legal dar mai putin supozitii..;-)

Ala-i mancator de rahat pe forum .

jim_b_brown
jim_b_brown  •  17 Ianuarie 2015, 02:17

Pentru mine e clar, e o clona !

jim_b_brown
jim_b_brown  •  17 Ianuarie 2015, 02:13

Atentie, prima culoare este GALBEN !

Vezi toate comentariile (57)
Comentează