FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 1-2

FOTO Paul Papp a avut nevoie de salvare în urma accidentării » Primele informaţii despre starea fundaşului

Foto: Raed Krishan +5   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2015 23:31

Steaua n-a avut o seară prea bună, fiind învinsă de Oţelul pe teren propriu, scor 1-2. Mai mult, Paul Papp, jucător de bază în echipa lui Costel Gâlcă, a părăsit terenul accidentat.

Fundaşul de 25 de ani a fost înlocuit în minutul 78 de Guilherme, după un contact dur cu un adversar. Papp a căzut la pămînt comoţionat.

Doctorii echipei l-au examinat imediat pe fotbalist şi au decis că e mai bine să-l ducă la ambulanţă. Din fericire, Papp pare să nu aibă afecţiuni grave.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
planetfun
planetfun  •  20 Aprilie 2015, 01:10

nu pot sa nu remarc asemanarile cu meciul de la targu mures ,arbitrat in aceeasi masura . un astfel de arbitraj ,dincolo de mizele financiare sau alta natura , se pot lasa cu accidentari grave . aviz arbitrilor . de aceea ii dau dreptate lui rusescu cand l-a actionat in judecata pe muresan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează