FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - SEPSI

FOTO Presiune pe Ionuț Badea? Prezență-surpriză la meciul Chiajna - Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 18:45

Meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe poate fi ultimul pentru Ionuț Badea, tehnician aflat într-o postură delicată, echipa sa fiind înaintea acestei etape doar pe locul 13, cu 7 puncte. 

Antrenorul Concordiei Chiajna are de ce să se teamă. Azi, la partida contra covăsnenilor, în tribune s-a aflat și Edward Iordănescu, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. 

Fiul lui Anghel Iordănescu a urmărit meciul alături de Narcis Răducan, cei doi fiind foarte apropiați după ce au colaborat la Pandurii Târgu Jiu. 

Edi Iordănescu a negociat după despărțirea de CFR Cluj și cu FC Voluntari, însă cele două părți nu au ajuns la un acord.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează