FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Primele declarații ale lui Palici la revenirea în România: "Echipa asta înseamnă mult pentru mine, mi-au lipsit suporterii"

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 16:27

Antun Palici a ajuns în urmă cu scurt timp în România și urmează să meargă la sediul clublui de la RIN pentru a stabili ultimele detalii contractuale ale înțelegerii cu Dinamo. 

"Trebuie să jucăm cât mai bine ca să intrăm în play-off. Toată lumea e fericită de noile transferuri, echipa e mult mai puternică.Merg acum să rezolvăm toate actele și vom vorbi mai multe la conferința de presă.

Mi-au lipsit suporterii lui Dinamo. Această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, acum urmează să semnez contractul", a declarat Palici pe aeroport. 

Deși inițial a fost refuzat de oficialii dinamoviștii, lucrurile au luat o întorsătură nebănuită în ultimele zile, iar transferul se va realiza în cele din urmă. 

Liber de contract după despărțirea de Mouscron, Palici a evoluat pentru Dinamo între iulie 2015 și iunie 2017. 

Tot azi, Dinamo l-a prezentat oficial pe Gabi Torje (detalii, aici)

Vezi și: Noile achiziții ale lui Dinamo și-au ales numerele pentru reluarea sezonului » Cine e noul decar al echipei + ce număr i s-a pregătit lui Palici

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (47)
fangigi
fangigi  •  02 Februarie 2018, 23:01
Postat de khal_37 pe 02 Februarie 2018, 17:42

Inca un trol care recunoaste ca FCSB=STEAUA. Cu valahul nu ai nimerit-o, eu postez de 4 ani cu sigla echipei securitatii si a comunistilor iar inainte inca trei ani ca si terminator_1.

Ai fost oricum penibil, indiferent de numele folosit!

mosvasile
mosvasile  •  02 Februarie 2018, 19:43

Sunt unii pe aici care inca nu realizeaza ca e vorba de fotbal profesionist si isi inchipuie ca un jucator strain trebuie sa joace doar asa de amorul artei si nu pentru bani!Omul cat a avut contract a jucat destul de bine,mai ales cand colabora cu Rotariu!Dupa ce a fost vandut Rotariu, i-a trebuit timp sa -si faca relatiile de joc cu Hanca,dar oricum pentru aia 7000, a jucat destul de bine si cred ca avea si el dreptul ca oricare,sa-si caute un contract mai bun!

mariuss72
mariuss72  •  02 Februarie 2018, 19:40
Postat de dinamo_fan pe 02 Februarie 2018, 19:14

eu n-am nimic cu el dar da-mi voie sa cred ca nu i-au lipsit suporterii. imi e indiferent ca venea sau nu pentru ca dpmdv e doar un mercenar. s-a rugat Dinamo de el un an de zile sa prelungeasca la un salariu de top pt liga 1 si a preferat sa mearga pentru cateva mii in plus intr-o tara unde si traiul e mult mai scump. s-a intors cu coada intre picioare pe acelasi salariu pe care il avea inainte.

Nu te supara, astea's niste prostii, cum adica mercenar??? Omul e jucator profesionist, nu e un jucator care a fost crescut de Dinamo, mai evoluam si noi putin, trecem si noi de mentalitatea asta ingusta? E treaba omului ce face, daca e jucator liber, ca a ales gresit, asta e treaba lui, tu nu ai luat decizii gresite in viata? E un jucator foarte bun pentru Dinamo, asta e tot ce conteaza.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează