FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO Primele imagini cu transferul verii din Liga 1 + mesajul clubului

FOTO: cfr1907.ro
FOTO: cfr1907.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 10:04

CFR Cluj a oficializat cel mai răsunător transfer al verii, înțelegându-se cu senegalezul Ibrahima Balde (28 de ani). 

Oficialii "feroviarilor" au publicat pe site-ul oficial primele poze cu Ibrahima Balde în tricoul lui CFR Cluj. Acesta va evolua în Gruia în următoarele două sezoane. 

"Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul atacantului senegalez Ibrahima Balde.

În vârstă de 28 de ani, Balde are o carte de vizită impresionantă. A evoluat în cariera sa la echipe precum Atletico Madrid, Osasuna, Kuban Krasnodar sau Reims, iar acum se alătură lotului pregătit de Dan Petrescu.

Welcome, Ibrahima! Bine ai venit, Ibrahima! Mult succes în tricoul vișiniu!", a fost mesajul publicat pe site-ul oficial al echipei din "Gruia". 

Citește și: Lovitura verii în Liga 1! CFR a transferat un superatacant cu Europa League în palmares și 40 de meciuri în La Liga!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
102936863652797
Iosif Maricel  •  23 Iulie 2017, 11:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează