FOTBAL  »  Superliga  »  CONSTANȚA

FOTO Primul lucru făcut de Hagi în această dimineață după scandalul de la conferința de presă: "Asta înseamnă repetiția"

Foto: Ionuț Coman +13   FOTO
Foto: Ionuț Coman

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2018 12:37

După conferința devastatoare de după meciul câștigat cu Poli Iași, scor 1-0, Gică Hagi s-a trezit în această dimineață mai relaxat și a mers la un meci de baseball disputat în Constanța.

"Regele" a dat lovitura de start la partida disputată în onoarea lui Jackie Robinson, primul jucător de culoare care a evoluat în liga americană de baseball. La americani e o tradiție ca în această zi să se joace un meci în onoarea fostului mare sportiv.

Hagi a reușit abia din a doua încercare să arunce mingea până la prinzător (catcher) și s-a amuzat teribil: "Ați văzut, asta înseamnă repetiția. Trebuie să repeți ca să faci performanță".

Cele două echipe care au jucat astăzi au fost reprezentativa României contra unei formații alcătuite din soldații de la baza militară Mihail Kogălniceanu.

Printre cei prezenți la eveniment s-a numărat și ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, dar și ministrul sportului Ioana Bran.

Cine a fost Jackie Robinson

Jackie Robinson s-a născut pe 31 ianuarie 1919 în SUA și a murit la vârsta de 53 de ani, pe data de 24 octombrie 1972 din cauza unui infarct. Sportivul afro-american a fost cel care a spart barierele discriminării în sport, când a intrat pentru prima dată pe teren în 1947, pentru Brooklyn Dodgers. La acea vreme, în Major League Baseball erau 400 de jucători, toți albi.

Jackie a purtat toată cariera numărul 42, care a și fost retras apoi în semn de respect pentru el.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
lucghencea
lucghencea  •  12 Mai 2018, 22:25

Jucator de clasa , dar o persoana colerica cu parere de rau in cotidian . Atacul inacceptabil si nejustificat la adresa selectionerului Contra fostul jucator de mare clasa este absolut de nepermis indiferent de la cine vine ! Respectul reciprocul nu mai are importanta ?

854605894625108
Silviu Apostol  •  12 Mai 2018, 13:25

Si al doilea lucru pe care l-a facut Hagi in aceasta dimineata care a fost , jurnalistule ? Primul lucru pe care l-a facut nu cumva a fost sa se duca la baie ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează