FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA

FOTO Provincia nu se refuză! Steaua înregistrează un paradox: cel mai popular club din România e hulit doar în Capitală

Piteștenii s-au înghesuit să vadă Steaua pe stadionul lor +5   FOTO
Piteștenii s-au înghesuit să vadă Steaua pe stadionul lor

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 00:00

Roş-albaştrii au fost întîmpinaţi prea frumos la Piteşti, cum s-au dezobişnuit să mai fie trataţi.

"Dacă nu batem, pierdem şi play-off-ul! Deci tre' să profităm că avem meci acasă!". Piteştenii calculează ca şi cum Steaua ar fi noua lor echipă încă dinainte ca roş-albaştrii să joace primul meci acasă în Argeş.

S-au strîns 10.000 de oameni, la şase ani de cînd stadionul "Nicolae Dobrin" nu a mai văzut fotbal de prima ligă.

Spectatori cu "injecţia letală" făcută, vorba lui Borcea, stelişti ad-hoc în locul galeriei reale rămase la Bucureşti. Steaua nu mai e suportată de fanii ei cei mai fideli, dar e îmbrăţişată pe arena unei foste campioane a României.

Argeşul lui Dobrin sau cel al lui Jean Barbu n-ar fi primit-o aşa, cu flori, pe exponenta puterii în umbra căreia Piteştiului i-au rămas multe poveşti frumoase şi puţine trofee.

Publicul a huiduit ieşirea la încălzire a Astrei. Parcă special, liderul are echipament de încălzire alb-roşu, culorile-simbol ale lui Dinamo. Mai mult decît nuanţele treningurilor, pe oameni îi enervează Şumudică. Spectacolul de pe teren şi din afara lui l-au transformat pe Şumi într-un tip antipatic pe majoritatea stadioanelor.

Aplaudaţi şi încurajaţi din tribune, steliştii privesc surprinşi. Cîţiva aplaudă înapoi spectatorii. E un tratament de care nu au mai avut parte demult, de aceea nici nu mai ştiu cum să reacţioneze la el.

Guilherme, nu chiar la juniori

Rădoi i-a îndeplinit jumătate din dorinţă lui Becali: Guilherme a dispărut din formula de start. Brazilianul nu a ajuns însă la juniori, aşa cum ceruse patronul nervos după eşecul cu Dinamo.

Sud-americanul a început jocul pe bancă. Toşca a fost mutat înapoi fundaş stînga din stoper, iar în centrul apărării a apărut lîngă Varela moldoveanul Carp, adus în acest sezon de la CFR Cluj.

Hannibal Papp

O a doua fractură la un os al feţei l-a ţinut pe margine pe Papp aproape o lună. Apărătorul a revenit aseară în echipă, pe poziţia de fundaş dreapta. Papp a purtat o mască mai mare decît cea pe care o avea înainte să-i recidiveze accidentarea.

Cu toată faţa acoperită de plasticul negru, internaţionalul român a semănat mai mult cu personajul "Hannibal Lecter", jucat de Anthony Hopkins în "Tăcerea mieilor", decît cu un fotbalist obişnuit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
khal_37
khal_37  •  30 Noiembrie 2015, 15:36

Este hulita deoarece se stie, capitala asta e un amalgam de sarmari, mitici, cocalari si prazari, prostia si incultura si-au dat mana in aceasta ,,capitala'' a regi sunt manelistii, cocalrii si *** sunt vedete, adevaratii romani iubesc Steaua, restul...sunt resturi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcu1948
fcu1948  •  30 Noiembrie 2015, 15:06
Postat de Razvan Urdorea pe 30 Noiembrie 2015, 09:48

Ba nu, acesti ros-albastri impleticiti sunt huiduiti si la Cluj, mai tzutzerilor.

Iar ăia de la Craiova îi iubesc pe 5teliști în guriță de câte ori îi prind!!!

fcu1948
fcu1948  •  30 Noiembrie 2015, 15:02
Postat de fcsbinadn pe 30 Noiembrie 2015, 13:52

minti ca un porc. am fost pe stadion. 90 la suta au fost stelisti. aveau oamenii fulare, steauguri etc. au fost doar vreo 50 insi la peluza care erau din galeria clonei fc arges si strigau anti steaua. au fost momente cand tot stadionul striga `steaua, steaua`. nu mai dezinforma!!

Niște agricultori fără identitate și fără personalitate - iată cine sunt cei care i-au încurajat aseară pe fcsbiști.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close