FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Rapid s-a reunit astăzi! Cîţi jucători a avut Cristi Pustai sub comandă

Articol de - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 16:21

Rapid s-a reunit astăzi sub comanda noului antrenor, Cristi Pustai, iar acesta a avut la dispoziţie doar 11 jucători.

La baza Pro Rapid au venit fotbaliştii care au rămas la echipă: Daniel Pancu, Nicolae Vasile, Virgil Drăghia, Mircea Bornescu, Kikas, Mădălin Martin, Alexandru Dan, Boukaka, dar şi Constantin Grecu, care încă nu a semnat contractul. Pe lîngă aceştia, impresarul Sorin Paraschiv a adus doi jucători noi.

Mijlocaşul Rui Miguel nu s-a prezentat la reunire, nefiind încă în ţară, dar se va prezenta la antrenamente începînd de mîine.

Suporterii rapidişti au dorit să fie alături de echipă şi aproximativ 20 de fani au venit să susţină formaţia. Jucătorii lui Cristi Pustai au programat un antrenament astăzi, la ora 18.

Rapid se află pe locul 18, cu 11 puncte, la şapte puncte de Pandurii, care ocupă ultimul loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

Lista jucătorilor daţi afară de Rapid:

Emil Dică
Andrei Tînc
Alexandru Iacob
Ioan Mera
Andrei Ciolacu
Daniel Lung
Sebastian Cojocnean
Nicolae Milinceanu
Iulian Roşu
Alexandru Mişa
Andrei Dăruială
Cătălin Savin
Laurenţiu Buş
Cătălin Doman 
Vali Negru
Dan Săndulescu
Vali Balin
Florin Călin
Gaston Mendy
Marian Stoica
Alexandru Coman

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
borat101
borat101  •  13 Ianuarie 2015, 03:55

La RAPID este sabaotaj ca niciodata. Si ce jucatori "noi" a adus acel impresar Paraschiv? Ca de pepiniera RAPIDISTA sia batut joc toti. Si de ce nu se zice adevarul din spatele celor 21 de jucatori dati afara? Erau toti 21 Muschetari de au trantit meciuri, etc.. etc...?! Era cel puti 2-3 erau fotbalisti adevarati cu tehnica, putea creste instant cu alti jucatori valorosi in jurul lor, etc...etc...

dtdr
dtdr  •  12 Ianuarie 2015, 22:21

Daca jucatori dati afara au ajuns in Polonia, inseamna ca cei care azi conduc Rapidul, n-au nimic comun cu fotbalul ! Poate ne explica si noua, " strategia "???!!!!

razorvan
razorvan  •  12 Ianuarie 2015, 20:43
Postat de rapid_visiniu pe 12 Ianuarie 2015, 17:52

Cati avem,11?Mai taie din ei! Va spun eu ce asteapta Vama,sa vada ce da Astra afara.

Nu e adevarat ! Sunt atatia jucatori care au plecat pe la diferite echipe: Petrolul, CFR, ... Iar Astra va da afara jucatori cu salarii mari ! C e crezi ca le da Moraru banii aia care ii lua la Astra ? Never ! Iti spun eu ce asteapta : niste comisioane si pe cine sa mai pacaleasca. A P.S. Reunire de rahat ! Unde-s jucatorii ???? Am inceput bine: Grecu, Cerlinca....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează