FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN (1-1)

FOTO Ratare uriașă pentru CFR Cluj: Bud a fost la un pas să se accidenteze grav

Captură Dolcesport +5   FOTO
Captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 18:45

Meciul dintre CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș (1-1) din etapa a 10-a din Liga 1 a oferit o ratare uriașă din care putea ieși o accidentare gravă.

În minutul 37, la scorul de 0-0, Cristian Bud a ratat întâlnirea cu mingea, deși poarta era goală. Juan Carlos i-a pasat decisiv atacantului celor de la CFR, dar Bud a intervenit prin alunecare și în loc să lovească mingea a fost foarte aproape să se accidenteze după contactul cu bara laterală.

Cristi Bud e cel mai în formă jucător al formației conduse de Vasile Miriuță după ce în ultimele două etape a marcat de 5 ori: 3 goluri cu Voluntari și două cu Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2016, 21:58

Tocmai de aceea a *ratat*. Intentionat ,caci era pe directia stalpului portii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close