FOTBAL  »  Superliga  »  LUDOGOREŢ - STEAUA 1-0

FOTO Reacţie violentă a unui jucător dinamovist după eliminarea Stelei » Mesaj suburban pentru marii rivali!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 17:39

Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor după ce a fost învinsă la penalty-uri de Ludogoreţ Razgrad. Eroul bulgarilor a fost chiar Cosmin Moţi care a intrat în poartă în locul portarului eliminat în ultimul minut al prelungirilor.

Fostul jucător dinamovist a deschis drumul spre calificare cu primul penalty executat magistral, iar apoi a apărat şi două lovituri de departajare ale steliştilor. Moţi i-a blocat pe Pîrvulescu şi pe Rîpă, ultimul fiind chiar penalty-ul decisiv.

Imediat după meci, Moţi a oferit prima reacţie şi a declarat succint: "Sînt sigur că pe lîngă bulgari, am făcut fericiţi şi foarte mulţi dinamovişti, foarte mulţi români".

Unul dintre ei a fost chiar juniorul dinamovist Andrei Tîrcoveanu care a fost luat de Flavius Stoican în lotul primei echipe alături de Patrick Petre. Tînărul jucător a şocat cu un mesaj pe pagina personală de facebook:

"Trebuie sarbatorit esecul spurcatilor, cu totii la Universitate! Multumim Cosmin Moti! Va urez un calduros M... sTEAUA !!!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (207)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:42
Postat de reddogsv pe 29 August 2014, 09:54

Incercati sa distrageti atentia de la catastrofa fotbalistica de la Sofia cu niste informatii neverificate!

,,))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:41
Postat de fangigi pe 02 Septembrie 2014, 18:45

Bine Tweety, ai dreptate!:))))

..)))))))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:41
Postat de alex_1973 pe 31 August 2014, 21:15

asta este un golan care dupa ce a luat o bila [ ca se folosesc la voi]nici nu m ai stie ce vorbeste ,s a trezit dinamovistul din el dupa ce a imbracat o data echipamentul alb rosu,ca de jucat oricum nu a jucat.. Daca cu aceasta mizerie va mandriti sau va reprezinta atunci nu m ai mira pe nimeni ce a ajuns dimano in ziua de astazi.Comentariul tău...

tu vrei si restul ??..))) te comporti ca un chelner frustrat in fata unui bacsis prea mic..))

Vezi toate comentariile (207)
Comentează