FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA

FOTO Recidivist! Vali Crețu a început iarăși să se "remarce"! Steaua a cerut penalty în minutul 6 » Verdictul specialistului

Captură TV Dolce Sport +5   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 20:49

Jucătorii Stelei au cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 6 al partidei cu Gaz Metan, după o intervenție a lui Vali Crețu la William de Amorim, însă arbitrul George Găman a lăsat jocul să continue.

Pe reluările TV se poate vedea o mână a lui Crețu pusă pe ceafa fotbalistului Stelei, însă cu toate acestea arbitrul a considerat că nu s-a comis o infracțiune.

Fostul arbitru Cristi Balaj a oferit verdictul specialistului la TV Dolce Sport: "E o fază foarte grea. Un lucru e cert. Fotbalul e un sport de contact. E permis să pui mâna pe adversar, dar nu ai voie să-l împingi. Crețu pune mâna pe atacant, dar nu sesizăm în ce măsură îl împinge.

Când atacantul simte mâna refuză să mai pășească. În momentul în care simte acea mână își lasă piciorul. Dacă ar fi dat penalty puteam spune că apărătorul îl împinge pe atacant. E greu să ne dăm seama dacă e împingere sau nu. Trebuie să încurajăm arbitrii să lase jocul cât mai liber".

crețu nu e la primul penalty

Vali Crețu e același jucător care a comis un fault inexplicabil în careu în meciul Stelei din luna octombrie a anului trecut, când Gaz Metan s-a impus cu 1-0, după ce Boldrin a șutat în bară de la 11 metri.

După meci, Gabi Balint a spunea că respectivul penalty i se pare intenționat, iar apoi s-a iscat un scandal imens între gloria Stelei și jucătorul lui Gaz Metan Mediaș.

"A jucat Balint fotbal... Poate pe vremea lui așa era, se făceau blaturi atunci când juca el. Nu-mi vine să cred că a spus așa ceva. Nu se poate să te joci așa cu cuvintele. Eu am și vorbit cu un avocat, să-l dau în judecată pe Balint" Vali Crețu după acuzele lui Balint de anul trecut

vlcsnap 2017 02 26 20h42m03s74

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
427951077389201
Mihai Tanase  •  27 Februarie 2017, 08:34

L-a si tras cu mana si l-a si impiedicat .Penalty clar .

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  27 Februarie 2017, 07:50

"Specialistul" este chior! Nu vede cum îi lovește,nu tare, fundașul pe Amorim?

fangigi
fangigi  •  27 Februarie 2017, 02:34
Postat de dinamo_fan pe 26 Februarie 2017, 21:21

astia si cand au sansa sa prinda playofful..tot fac blat.

Puterea obisnuintei! Cretu nu s-a putut abtine!:)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close