FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Relaxare înainte de Derby de România! Ce a făcut Reghecampf pentru a-i destinde pe jucători

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 09:07

Au dezamăgit crunt la ultimele meciuri ale Stelei, însă asta nu-i oprește să fie prieteni și să mai iasă din când în când în oraș. De această dată au fost cuminți. 

Cu doar două zile înainte de marele derby, Gabi Tamaș și Timo Gebhart au ieșit în oraș alături de ceilalți jucători, dar și de soții și cei din stafful tehnic. Cei doi au devenit buni prieteni, iar acest lucru s-a văzut încă de când erau în Antalya.

"Nu mai suntem bad boys, suntem good boys", spuneau cei doi într-o conferință de presă. Dacă Tamaș va fi cel mai probabil rezervă, Gebhart are mari șanse să fie titular cu Dinamo.

Dinamo - Steaua este joi, de la 20:30, în direct la Digi, Dolce și liveTEXT pe GSP.RO.

tamas

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
plischi
plischi  •  02 Martie 2016, 14:47

nu le-a pus un film porno?!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  02 Martie 2016, 12:10

...de data asta manelistul are dreptate,asta a lipsit...sa vezi cum la meciul cu Dinamo,zburda neamtul si Tamas...halal profesionalism...mai pseudoantrenor afara asa se procedeaza,nevestele le prelucreaza madam si la beute ii duce manelistul...dupa care se reunesc si nevestele si prietenele se transforma in sprijin la drumul spre masini..,:))))

catalynn
catalynn  •  02 Martie 2016, 10:34
Postat de blacksun_14 pe 02 Martie 2016, 09:34

haha, astia stau si urmaresc conturile de instagram ale fotbalistilor.La atat se rezuma viata de jurnalist gesepist in ziua de azi

E oricum mai simplu si mai ieftin decat sa meargă la conferințe de presa sau sa faca pe paparazzi ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close