FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - FCSB

FOTO Scandal la Craiova! Două momente explozive la derby-ul U Craiova - FCSB

Captură TV Telekom Sport +7   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2018 21:29

Spiritele la meciul dintre U Craiova și FCSB s-au încins în minutul 40, după un fault al oltenilor.

Alexandru Băluță, jucător care avea un cartonaș galben la acel moment, l-a faultat la marginea careului de 16 metri pe Mihai Pintilii și arbitrul Ovidiu Hațegan a dictat lovitură liberă.

Filipe Teixeira a vrut să execute repede faza fixă, însă brazilianul Gustavo a intervenit și l-a împins pe portughezul roș-albaștrilor. De aici s-a creat un meleu în care au mai intrat și alți jucători de la ambele echipe. După câteva secunde, spiritele s-au calmat, însă arbitrul n-a arătat niciun avertisment.


Captură TV Telekom Sport

Dică a creat al doilea moment critic

Două minute mai târziu, un alt eveniment a încins atmosfera la Craiova. Dimitrov căzut în apropierea băncii de rezerve a celor de la FCSB, moment în care Nicolae Dică a intervenit și a încercat să-l ridice de pe gazon. Bulgarul a stat mai multe secunde la pământ și în cele din urmă s-a ridicat după ce a intervenit arbitrul.


Captură TV Telekom Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
observator_federal
observator_federal  •  15 Mai 2018, 09:58

Încă un meci în acest PlayOff și în acest campionat în care Craiova este furată... Faptul că echipa joacă fotbal și nu rugby, jucătorii nu joacă dur și nu simulează, banca tehnică nu pune presiune pe arbitru în timpul jocului, conducere clubului nu face scandaluri prin presă - toate astea oferă deja cunoscutele argumente ”Craiova nu are forță”, ”Craiova se blochează emoțional când poate să atingă performanța” în spatele cărora orice adversar - cât de modest - își poate propune să câștige contra Craiovei, mai ales dacă beneficiază de arbitraje precum al lui Hațegan. Cam penibil mod de a pune piedici unei echipe foarte bune a Ligii I, susținută cu ardoare de un mare număr de suporteri. Nefericită alegere a ”gospodarului” Gigi Becali, să se apuce de fotbal ... a ajuns deja să impună valoroasele lui idei lui despre fotbal și afaceri în fotbalul românesc, în massmedia ”sportivă” și unui număr incert de ”suporteri fîcîsîbiști”.

mickey13
mickey13  •  15 Mai 2018, 08:59
Postat de stark pe 14 Mai 2018, 22:59

Hategan l-a iertat de galben pe Teixeira de doua ori, dupa ce i-l acordase pe primult. CFR Campioana... insa a fost viciere de rezultat.

Viciere de rezultat? Pai ca Avram n-a repetat penalty-ul din ultimul minut, aia cum se numeste? Prietenie? In alta ordine de idei, cand ar fi trebuit eliminare la Teixeira? Daca ne-am lua dupa logica ta, jumatate din cei 22 ar fi trebuit eliminati aseara!

1prezescu
1prezescu  •  15 Mai 2018, 08:54

Un blat in stil machedonian...bine regizat si bine jucat !!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close