FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

FOTO Schimbări "incredibile" la stadionul Dinamo » Ce a făcut Negoiță în pauza competițională

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 09:06

Stadionul din Ștefan cel Mare a fost "modernizat" în pauza competițională.

Cum suporterii plecaseră cu câteva zeci de scaune după ultimul meci acasă din sezonul precedent, 1-1 cu Astra, sperând că vechea arenă va fi dărâmată pentru una nouă, cei de la clubul de fotbal au fost obligați să achite contravaloarea lor ca să fie reinstalate altele.

Asta deși oficialii au transmis că nu știu când vor mai juca în Ștefan cel Mare. 

12
*Foto: doardinamo.ro

”Stadionul este întreținut atât de noi, CS Dinamo, dar și de cei de la Dinamo 1948. Atât cât putem, încercăm să îl menținem până la construirea noului stadion.

FC Dinamo 1948 a pus scaunele din Peluza Cătălin Hîldan. Și înainte de omologare, cei de la 1948 au desfăcut scaunele din partea de tampon a stadionului și în locul lor vom face un banner cu câinii roșii.

Scaunele nu au fost aduse înapoi de către suporteri și cei de la 1948 au încercat să comande modelul asta și nu se mai fabrică. Așa că se cuvine un stadion nou pe care eu personal îl vreau pentru toți dinamoviștii”, a declarat Monica Iagăr pentru site-ul doardinamo.ro.

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
bigd
bigd  •  18 Iulie 2017, 14:18
Postat de sadiku pe 18 Iulie 2017, 11:07

*** te tine cocalarismul asta si in realitate ....ai curaj sa ne vedem ???? ....iti dau un avantaj ...poti sa vii si cu parintii ....in 2 minute va fac sa strigati in cor ***

:)))) agresivule

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Iulie 2017, 13:01

Daca astia le rup mereu, trebuie inlocuite. Pentru poporul si spiritul Dinamovist acest stadion este legendar, dar trebuie sa ramana intre legende. Progresul se hraneste din legende dar e contemporan cu prezentul, iar prezentul stadion este o legenda si atat. Un club de talia lui FC Dinamo Bucuresti - dublu semifinalist de cupe europene -, merita si trebuie sa detina un stadion modern, pe masura Istoriei, Palmaresului si Fanilor sai. La bine si la greu, cu Dinamo mereu ! Forza Dinamo !

juliusmad
juliusmad  •  18 Iulie 2017, 12:15
Postat de moshu_cel_shukar pe 18 Iulie 2017, 12:00

***

.... a zis sa intarzii putin in seara asta ca are treaba :)))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează