FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO Se văd primele progrese la noul stadion din Bănie » Care e stadiul lucrărilor

Asa arată macheta noului stadion +5   FOTO
Asa arată macheta noului stadion

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2015 12:39

Lucrările de construire a noului stadion din Craiova sînt în plină desfășurare, iar săptămîna viitoare se va începe turnarea fundației.

Noua arenă trebuie să fie gata pe 21 noiembrie 2016, iar zeci de muncitori lucrează pentru a finaliza la timp construcția.

"Merg acolo aproape în fiecare dimineață. Azi erau 80 de muncitori. Se lucrează deja la piloni. Ei sînt în grafic din toate punctele de vedere", a spus primarul Liga Olguța Vasilescu, potrivit gds.ro.

49.000.000 € costă noua arenă din Bănie

Întîrzieri la stadionul de atletism

Lucrările la stadionul de atletism sînt într-o întrîziere, dar se lucrează intens pentru a recupera timpul pierdut din cauza ploii.

Cu toate că sînt întîrzieri, primăria nu va aplica penalități firmei de construcție, pentru că se consideră că nu este vina lor.

"La acest stadion erau 45 de muncitori. Este o întrîrziere pentru că nu s-a putut lucra în perioada în care a ploua. Lucrarea este destul de avansată și sîntem mulțumiți. Nu avem cum să le respingem cererea de prelungire a termenului inițial. Cel mai important este ca în decembrie stadionul să fie gata", a spus primarul Craiovei.

Construirea arenei de atletism a început pe 20 mai și trebuia să se încheie pe 20 octombrie, dar construcția se va prelungi pînă în decembrie.

1.600.000 € costă stadionul de altetism

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
thedronius
thedronius  •  23 Septembrie 2015, 21:29
Postat de de.talie.mondiala pe 23 Septembrie 2015, 19:17

pe stadionul nou trebuie sa joace echipa OLTENIA nu gluma aia de echipa studenteasca. FOTBALUL e FOTBAL PROFESIONIST si SCOALA e SCOALA. vedeti ca mai e o scoala in liga 3 : “Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel. STIINTA au fost 5 echipe in tara, cea mai slaba a fost a facultatii de agronomie din Craiova care nu a castigat nici macar o cupa fatza de Stiinta Cluj si Stiinta Timisoara, Stiinta Craiova a stat in B si C pana in 1964 !!! Apoi In 1966 s-a schimbat numele in Universitatea Craiova pentru ca toate au luat denumirea unitatii de invatamant principale/ Iar primul titlu A FOST CADOU de la NOMENCLATURA pentru ca PALADE luase PREMIUL NOBEL pt STIINTA in 1974 altfel nu se stie, si U CRAIOVA a fost ECHIPA PROPULSATA de SECURITU ca SA IRITE pe CEAUSESTI care sustineau STEAUA SOCIALISTA ROMANA. asa ca mai usor cu stiinta, daca vreti sa aveti echipa numiti-o OLTENIIA CRAIOVA (prima echipa 1915-1947) si jucati in rosu si veti avea echipa ca BAYERN

Da ma, echipa ca Bayern si jucatori ca Lewandovski. Sigur ca da...

antalmihai
antalmihai  •  23 Septembrie 2015, 21:11

o sa vedeti ca stadionul e prea mic si nu aveti loc !

antalmihai
antalmihai  •  23 Septembrie 2015, 21:09

Eu ma vad acolo daca ma uit bine la imagini.Bravo Olguta!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close