FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 6-1

FOTO şi VIDEO Cadou otrăvit pentru Danciu » Astra a distrus-o pe Dinamo, scor 6-1

Foto: Alexandru Nicodim +6   FOTO
Foto: Alexandru Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 22:25

Astra a zdrobit-o pe Dinamo într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii 1, scor 6-1, chiar de ziua antrenorului "cîinilor" Ionel Dănciulescu.

Budescu a deschis scorul în minutul 16, după ce a primit o pasă în faţa porţii, iar, la 4 minute distanţă, Takayuki a profitat de o eroare în apărarea dinamovistă şi a majorat scorul.

Golul de 3-0 a venit după o jumătate de oră de joc, prin şutul superb al lui De Amorim, iar după alte 6 minute Oros a înscris cu capul dintr-o centrare a lui Budescu.

Repriza secundă a început aşa cum a decurs şi prima, iar în minutul 69 Alibec a scăpat de lîngă un fundaş dinamovist şi l-a executat pe Marc. Nici bine nu a fost repus balonul de la mijlocul terenului, iar Bilinski a înscris golul de onoare, după o greşeală a lui Silviu Lung jr.

Ultimul gol a venit cu un sfert de oră înainte de final, după ce Boubacar a faultat în careu, iar Ben Youssef a înscris din lovitură de pedeapsă.

Ultima dată cînd Dinamo a primit 6 goluri a fost la 23.03.1958, cînd "cîinii" pierdeau cu 2-6 în faţa Ştiinţei Timişoara.

Vezi desfăşurarea liveTEXT a partidei

Vezi VIDEO cu golul lui Budescu

Vezi VIDEO cu golul lui Takayuki

Vezi VIDEO cu golul lui De Amorim

Vezi VIDEO cu golul lui Oros

Vezi VIDEO cu golul lui Alibec

Vezi VIDEO cu golul lui Bilinski

Vezi VIDEO cu golul lui Ben Youssef din penalty

 

Echipele de start:

Astra: S. Lung – L. Rus, Oros, Ben Youssef, J. Morais – Laban, Takayuki – Enache, Budescu, De Amorim – Alibec
Rezerve: Arampatzis, Grandin, M. Cristescu, A. Chiţu, Pliatsikas, Al. Ioniţă

Dinamo: Marc - Fai, Nedelcearu, Cordoş, S. Filip - Boubacar, Elton - Lazăr, Bărboianu, C. Matei - Alexe
Rezerve: Kovacs, Durimel, S. Dobre, I. Şerban, Gavrilă, Patrick Petre, Bilinski

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (902)
prince__vlad
prince__vlad  •  10 Decembrie 2014, 08:27

RUSINE! Asta e scor mah ? Niciodata parca nu m-am simtit , ca dinamovist, asa de umilit...Ati distrus echipa cu ciurucurile voastre si cu jucatori buni vanduti in primul an....RUSINE!

robert1205
robert1205  •  07 Decembrie 2014, 21:25

Goluri primite ca la antrenament. Un proiect de 2 bani,doar suprevietuim.

coldqball
coldqball  •  07 Decembrie 2014, 20:37
Postat de kuna pe 07 Decembrie 2014, 03:03

Am vazut si eu golurile, pai, eu n-am vazut meciul insa asa cum a zis Protasov probabil nu-i asta diferentza intre echipe. Astra a dat niste goluri imparabile, cred ca au facut cel mai bun meci al lor din ultimii ani, adica.........le-a intrat tot. : )

Exact asta e diferenta! Proiectul niu dinamo incepe sa prinda contur... Din momentul care a venit Anghelache, cel mai mare securist cu gura exact ca un sfincter de gibon, s-a dus pe garla toata bruma de liniste si incredere. Stoican a facut minuni sa va intre bine in cap! Sa vedeti de acum incolo ce o sa fie....

Vezi toate comentariile (902)
Comentează