FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PETROLUL 1-3

FOTO şi VIDEO Gest superb al lui Victor Astafei după prima reuşită din meciul cu Viitorul: "Sînt naţionalist, sînt patriot şi ţin cu România"

Captură Look Plus +1   FOTO
Captură Look Plus

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 11:11

Victor Astafei se simte foarte bine la Petrolul şi a demonstrat acest lucru şi în partida cîştigată de formaţia sa în faţa Viitorului, scor 3-1, în care a înscris două goluri.Fotbalistul "găzarilor" a avut şi un mesaj pregătit pe sub tricoul de joc după marcarea primului gol, din minutul 83. "Uniţi sub tricolor" era scris pe un tricou pe care jucătorul Petrolului l-a arătat la celebrarea primei reuşite.

"Acest tricou semnifică mai multe lucruri. L-am primit cadou de la membrii galeriei echipei naţionale. Sînt naţionalist, sînt patriot şi ţin cu România", a spus Astafei pentru Dolcesport.

"Uniţi sub tricolor” este un proiect al ultraşilor români care îşi propun să susţină în mod independent echipa naţională a României.

Astafei a mai avut un moment de patriotism pe cînd juca la Oţelul Galaţi. Atunci a reuşit un gol în faţa Chiajnei, scor 1-1, şi a protestat împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană, avînd pe sub tricoul de joc un altul inscripţionat cu mesajul: "Salvaţi Roşia Montană".

Vezi VIDEO cu mesajul transmis de Astafei după gol

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
garagata
garagata  •  30 Septembrie 2014, 08:44

Bravo Astafei!!!!un roman adevarat!!!!Asa ar trebuie sa fim toti ...PATRIOTI SI UNITI!!!! in special impotriva bozgorilor!!!!HAI ROMANIA!!!!

daculliber
daculliber  •  29 Septembrie 2014, 21:21

Respect Astafei! Poate mai convingi si niste colegi de-ai tai sa afiseze mesaje cu adevarat relevante pentru tara, nu de genul:pentru sotia mea, pentru vecinul meu, pentru pisica bunicii,etc!!! Bravo Astafei, esti barbat adevarat! Poate te vede si Piturca!

assf
assf  •  29 Septembrie 2014, 13:53

daca ajungeti sa-l cunoasteti pe victoras o sa vedeti ca e un om de nota 10. am avut sansa sa-l cunosc pe vremea cand juca la medias. un om cu un caracter pe care putini il au. bravo lui si bafta in cariera si-n viata privata !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează