FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 0-3

FOTO şi VIDEO Puştii lui Hagi, puşi la colţ » Steaua n-a avut milă şi a zdrobit-o pe Viitorul, scor 3-0

foto: Alex Nicodim +5   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 21 aprilie 2014 22:52

Steaua n-a avut nici o problemă în deplasarea de la Viitorul, scor 3-0. Latovlevici, Iancu şi Keşeru au semnat cele 3 goluri, care trimit echipa lui Hagi cu un pas în liga a 2-a.

VIDEO cu cele mai importante faze

Roş-albaştrii au îndepărtat pînă la pauză suspiciunile lansate înaintea meciului. Latovlevici a deschis scorul cu un şut fabulos, cu dreptul în vinclu. După mai puţin de un minut, Chipciu a scăpat pe contraatac, l-a servit în faţa porţii pe Iancu, iar mijlocaşul a făcut 2-0.

Echipa lui Hagi a mutat degeaba la pauză ofensiv. Keşeru, intrat în minutul 49, a înscris la prima atingere, ajutat şi de opoziţia penibilă a lui Balauru.

Steaua se duce la 9 puncte de Astra. Pentru Viitorul, situaţia devine dramatică: penultimul loc, la 4 puncte de Oţelul, echipa de pe 14.

 

Desfăşurarea liveTEXT

Echipele de start:

Viitorul: Balauru – Moga, Larie, Mitrea, Toşca – Benzar, Daminuţă, Al. Lazăr – Ţîru, Gavra, Cîrstocea
Rezerve: Buzbuchi, Puţanu, Axente, R. Marin, Nikolov, Mitriţă, C. Manea
Antrenor: Bogdan Vintilă

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Varela, Szukala, Latovlevici - Pintilii, Prepeliţă - Ad. Popa, Sînmărtean, G. Iancu - Chipciu
Rezerve: Niţă, Rîpă, L. Filip, Pîrvulescu, N. Stanciu, Keşeru, Răduţ
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitru: Cristi Balaj
Asistenţi: Mircea Grigoriu, George Neacşu

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (495)
duta_dd
duta_dd  •  22 Aprilie 2014, 08:34

. de ce nu se vorbeste insa de mult-planuitul blat in 3?!! -> vaslui bate steaua!! (cum ar fi fost altfel posibil), viitorul bate vasluiul la vaslui!! (cum ar fi fost altfel posibil) si stana bate viitorul (ca sa arate ce cinstiti sunt ei). STRIGATOR LA CER!! " mi-e scarbaDEprosti" .

adrian.1984
adrian.1984  •  22 Aprilie 2014, 07:44
Postat de adi_stelistul pe 22 Aprilie 2014, 07:38

Dupa unii Steaua face blat cand bate (Chiajna si celelalte), cand pierde (Vaslui) si cand castiga din nou desi toti se asteptau sa piarda (Viitorul). Orice rezultat e blat. Atata-i duce pe ei capul, asta e, important e ca noi sa ne vedem de treaba.

Corect!!!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  22 Aprilie 2014, 07:38

Dupa unii Steaua face blat cand bate (Chiajna si celelalte), cand pierde (Vaslui) si cand castiga din nou desi toti se asteptau sa piarda (Viitorul). Orice rezultat e blat. Atata-i duce pe ei capul, asta e, important e ca noi sa ne vedem de treaba.

Vezi toate comentariile (495)
Comentează