FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA

FOTO Spectacol în alb-roșu » Rednic setează standardul în Liga 1: nota 8 pentru cum a gândit dezmembrarea Chiajnei! Vezi AICI toate notele din Gazetă + statistica strivitoare

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 09:22

Dinamo a zdrobit-o pe Concordia Chiajna în etapa cu numărul 25 a Ligii 1, scor 4-0, iar după ultimul joc din campionat "câinii" pot trece peste Astra, pe care o vor întâlni la Giurgiu. 

Aseară dinamoviștii au făcut show, iar notele din Gazeta Sporturilor de azi sunt pe măsură. Și la nivelul băncilor tehnice situația a fost la identică cu cea din teren. Mircea Rednic l-a surclasat pe Adrian Falub. Așa cum era de așteptat, și statistica e clar în favoarea dinamoviștilor. 

caseta

statistica

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
659761804167135
Marius Irimia  •  21 Februarie 2016, 22:37

Sa ne uităm pe clasament si apoi sa vb stelistilor

zecs93
zecs93  •  21 Februarie 2016, 22:29
Postat de khal_37 pe 21 Februarie 2016, 20:35

Cum a gandit? De ce nota? Sa stai cu fundu in poarta jenant meci de meci si sa te bazezi pe hazard ca sa inscrii sau pe ajutorul arbitrilor este meritoriu? Nu stiam asta. Doar in Romania se promoveaza non valorile in detrimentul valorilor, minciuna este ridicata la nivel de adevar si hotiile sunt aplaudate la scena deschisa. A ajuns si dinamo echipa mare?? Minciuna...este impinsa din spate in loc sa fie retrogradata in liga a 3-a conform regulasmentelor UEFA si FIFA.

Voi vorbiti mah nou-infintatiilor, voi cand ati ales sa va numeasca jiji FCSB trebuia in secunda 2 ca federatiile sa ia act de decizia ICCJ si sa va retrogradeze, mai ales ca vati schimbat numele in plin campionat iar asta e interzis, oricat ai rumega tu materie cenusie FCSP sau FCSB sau cum draqq va numiti, nu are nicio legatura cu vechea Steaua !!! Dar deh, ai dreptate, SA TRAIASCA *** ca poate mai baga un titlu de campion *** voastre !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  21 Februarie 2016, 22:26
Postat de 1745flo pe 21 Februarie 2016, 20:08

Da Puljici merita 7 iar Rotariu maxim 6! Esti convins ca Elhamed e mai putin lent ca Ekeng sau Nedelcearu? Mai ales ca acum un an cu Elhamed pe teren, Chiajna ne-a dat 3-0! Sau ala nu se pune?

Pai da dar atunci era un lot de 1000 de ori mai slab fata de ce valoare e acum !!! Elhamed si Bunoza au fost cei mai buni din lotu ala de banane, iar cu Elhamed si cu Anton la mijloc echipa ar fi aratat de vis, pe mine nu ma impresionat Ekeng ala si Elhamed era mai benefic, mai ales ca il cunosteam si e ca sa zic asa, un dinamovist mai infocat decat alti asa-zisi !!! Elhamed prin evolutiile lui a aratat ca merita sa ramana la Dinamo pentru ca este un jucator de valoare !!! Nedelcearu este intr-o crestere substantiala dar e tanar pentru ce se vrea la Dinamo, sper sa o tina tot asa !!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează