FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

FOTO Steliștii și moldovenii au dat-o la mica înțelegere! Două momente amuzante în prima repriză din Poli Iași - FCSB: "Hai, bă, că noi jucăm acasă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 21:44

În prima repriză a partidei dintre Poli Iași și FCSB, scor 1-0, au avut loc două momente interesante! La începutul meciului căpitanii moldovenilor și steliștilor, Andrei Cristea și Florin Tănase, au oferit un moment amuzant în timpul tragerii la sorți pentru teren și minge.

Tănase a avut câștig de cauză în ceea ce privește terenul, însă Andrei Cristea a intervenit și i-a cerut stelistului să aleagă ca FCSB să atace spre peluza sud în prima repriză.

"Hai, bă, ia tu terenul ăla, că noi jucăm acasă", a fost reacția lui Cristea. Stelistul s-a conformat și a ales cu zâmbetul pe buze să înceapă din jumătatea pe care o voia jucătorul de la Iași.

Suporterul cu binoclu

După ce la începutul meciului dintre ACS Poli Timișoara și FC Botoșani, scor 1-1, 4 suporteri bănățeni au fost surprinși jucând cărți în tribune, acum în prim plan au apărut moldovenii!

Camerele televiziunii care transmite meciul a surprins un alt moment amuzant. Un fan aflat în tribunele stadionului din Iași și-a făcut apariția la meci cu un binoclu pentru a-i urmări mai atent pe jucătorii celor două formații.


Captură TV Telekom Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  18 Noiembrie 2017, 01:10

un PROST se crede ziarist,nu spun cine..........

100002473541087
Danut Ognean  •  17 Noiembrie 2017, 23:17

ba acum ce sa inteleg din titlu a jucat si fcsb si steaua in seara asta cu iasiul din cate stiu eu steaua e in liga a patra deci a jucat clona fcsb

mircea_cjn
mircea_cjn  •  17 Noiembrie 2017, 23:01

Moldoveni si ...stelisti - numiti așa dupa cele doua provincii istorice binecunoscute : Moldova (est) si Steliada (sud). Sau FCSBalahia e mai corect? Deci moldovenii i-au batutu pe fecesebalahisti (ca sa nu le spunem valahi, ca se supara) . Asteptam al meci, intre alte doua provincii istorice: Ardeal si Dinamo ! ☺☺☺

Vezi toate comentariile (6)
Comentează