FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

FOTO Telefonul fără fir » Cum a dirijat-o Petrescu pe CFR din spatele unui geam

Bilașco are telefonul lipit de ureche, iar Petrescu transmite ce e de făcut // FOTO: Raed Krishan
Bilașco are telefonul lipit de ureche, iar Petrescu transmite ce e de făcut // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 08:49

Suspendat, Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, și-a condus echipa în meciul de joi seara cu FCSB, 1-1, prin intermediari: el i-a transmis indicații lui Bilașco, acesta le-a dat mai departe altui oficial, care i le-a transmis unui secund.

"Cred că echipa e capabilă să joace bine și fără mine pe bancă". Promisiunea lui Dan Petrescu a conținut și o strategie, un plan cu care antrenorul avea de gând să acopere absența sa de pe bancă. El a dat indicații și din tribună, doar că nu le-a transmis direct.

Ca să evite discuțiile despre cât de corect își ispășește suspendarea, Dan nu a mai stat pe primul rând de deasupra băncii, unde a urcat după ce a fost eliminat în jocul cu Craiova. A mers într-o lojă, ascuns în spatele unui geam. Alături de el s-a aflat doar Marius Bilașco, directorul de scouting al clubului. Fost atacant, Bilașco a făcut parte din formula Unirii Urziceni cu care Petrescu a câștigat campionatul în 2009. Așa că e familiarizat cu stilul "Bursucului".

"Bilă" a stat permanent cu telefonul la ureche, așa încât antrenorul să-i poată transmite oricând impresiile și ideile despre joc. Marius nu transmitea direct pe bancă. El era la telefon cu un alt oficial de la CFR, aflat în tribună, deasupra spațiului tehnic destinat ardelenilor. De acolo, mesajul lui Dan Petrescu ajungea la secundul Valeriu Bordeanu, care-l repeta către teren, spre jucători.


Valeriu Bordeanu (în stânga) și-a împărțit atenția și către teren, și spre tribună, de unde veneau sfaturile "principalului"suspendat / FOTO: Raed Krishan 
*Click pe imagine pentru zoom

Din cauza suspendării, "principalul" nu a avut voie să intre în contact cu jucătorii. Și s-a apelat la soluția cu mesajele purtate de mai mulți asistenți ai lui Petrescu, de la unul la altul până la fotbaliști.

Dan a stat liniștit în cabina lui în majoritatea timpului. A devenit agitat după golul egalizator al lui Budescu, moment în care a început să se plimbe nervos prin lojă. Dar a păstrat în continuare strategia mesajelor pasate mai departe. 

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  22 Septembrie 2017, 10:27

Comentariu,..cam aiurea ! Ce voiati, ca Dan Petrescu, sa fie inchis sub cheie si fara telefon, pe durata meciului ? Meci inchis, slab, fara faze la porti, echipe , care nu iubesc pasa si driblingul,nepregatite fizic, mai ales CFR, care in repriza a doua se chinuiau. Culmea, cind Becali se lamenta ca trebuie sa joace cu un jucator sum 21 ani, aseara Tanase, Nedelcu, Man, au fost peste Alibec, Budescu, Morais. Hategan a tinut bine impartiabilitatea, in ciuda unora, care in loc sa isi vada barna din ochi lor, vad paiul din ochiul lui Hategan. Daca tinea cu cineva, ori lasa golul CFR-ului, ori lasa penalty la FCSB. A arbitrat....ca in Europa,de aia Craciunescu nu il poate suporta, ...invidia il chinuie. Mai greseste si Hategan,.....dar e impartial si asta ,in Romania , la FCSB, Dinamo, si inca citeva, este....de neacceptat.

bogdancfr
bogdancfr  •  22 Septembrie 2017, 09:30

prea bun Petrescu, cei mai buni astia de la CFR.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează