FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

FOTO Ultima aroganță a lui Andrei Ivan la adresa Stelei » Gestul atacantului la revenirea în România

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 13:20

Andrei Ivan și lotul divizionar al naționalei României s-au întors aseară în România cu aceeași aeronavă cu care a venit și echipa Steaua.

Atacantul de 19 ani al lui CSU Craiova a fost așteptat pe aeroport de familie și prieteni, iar gestul pe care l-a făcut imediat cum s-a întîlnit cu aceștia spulberă definitiv un eventual transfer la Steaua, deși a fost dorit insistent de Reghecampf și Becali.

Tînărul jucător curtat de mai multe formații din Vest, dar și de campioana României și-a pus la gît un fular Craiova pe care scria "Mîndru că sînt oltean". Poza și-a postat-o imediat pe contul de Facebook unde reacțiile nu au întîrziat să apară.

"Bravo, Ivan! Ești cel mai oltean dintre olteni. Respect", "Adevărat bărbat, adevărat caracter! Bravo, Andrei!", au fost doar cîteva dintre reacțiile de la postarea fotbalistului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
103177036737968
Florin Ionut Sandu  •  09 Februarie 2016, 10:02

Ce sa caute un fotbalist de la o echipa care se bate la retrogradare la euro (ivan) numai la noi se poate intampla asta.cred ca e urmasul fratilor costea sau mai rau aia tot au jucat la o echipa buna cat de cat

773451679428720
Acelasi Eu  •  08 Februarie 2016, 16:11

Comentariul tău...ce aroganta?Copilul ala fitos sa zica sarut-mana daca va ramane in prima liga cu a lui Craiova ,sunt absolut sigur ca nu va face mare branza in urmatorii 5-10 ani.Parca il si vad cum talentul sau nepretuit se iroseste prin liga a doua de la noi.

liviuemil
liviuemil  •  07 Februarie 2016, 20:28

Pai si ce altceva ar fi trebuit sa faca, sa puna fularul Stelei pe umeri??? E jucatorul Craiovei, e normal ce a facut. Autorul articolului, esti unul dintre cei care vor sa agite apele???? E loc pentru voi la Prosport sau ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează