FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - ASTRA

FOTO Un antrenor de viitor din Liga 1 prins într-o ipostază neregulamentară

Dan Alexa vorbește la telefon / Captură Dolcesport +3   FOTO
Dan Alexa vorbește la telefon / Captură Dolcesport

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 19:17

Dan Alexa (36 de ani) a văzut meciul cu Astra de la tribuna oficială, fiind ultima etapă pe care o petrece ca antrenor suspendat. În minutul 25 însă a fost surprins într-o ipostază neregulamentară.

Antrenorul lui ASA Târgu Mureș a fost surprins de camerele televiziunii care transmitea meciul cum vorbea la telefon, iar în același timp cadrul a fost comutat pe banca echipei sale, unde și secundul Costel Ilie vorbea la telefon.

Cel mai probabil cei doi comunicau direct prin intermediul telefonului, iar Alexa îi transmitea informații pe care să le dea mai departe jucătorilor din teren.

Un caz asemănător s-a petrecut și sezonul trecut, când fostul antrenor al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a recurs la aceeași modalitate pentru a oferi indicații tactice.

Dan Alexa le-a mai antrenat până acum pe Poli Timișoara și Rapid. De-a lungul carierei de jucător a evoluat pentru UM Timișoara, Rocar București, Universitatea Craiova, Dinamo, Beijing Guoan, Politehnica Timișoara, Rapid și Anorthosis Famagusta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
teo94_rapid
teo94_rapid  •  22 Septembrie 2016, 19:45

"Cel mai probabil cei doi comunicau direct prin intermediul telefonului, iar Alexa îi transmitea informații pe care să le dea mai departe jucătorilor din teren." Dar cum de v-ati dat seama domnii de la gsp?:)))

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Septembrie 2016, 19:34

Antrenor de viitor? Alexa? Vai de prezentul lui...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează