FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI

FOTO Un fost dinamovist a semnat cu Botoşani » S-a antrenat deja cu noua sa echipă

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 17:41

FC Botoșani se află de o săptămînă în cantonamentul montan de la Gura Humorului, iar elevii pregătiți de Cristi Pustai trag tare pentru a încheia cu bine sezon regulat, iar mai apoi să încerce să obțină cît mai multe victorii în play-out, pentru a încheia pe locurile 7-10.

Jucătorii Botoşaniului au efectuat alergări pe stadionul din Gura Humorului, urmînd ca după-amiază să facă antrenament în sală.

Înlocuitor pentru Acsinte

FC Botoşani s-a mişcat repede după ce căpitanul Florin Acsinte a plecat la Pandurii şi l-a transferat pe fostul jucător al celor de la Dinamo şi FC Vaslui Nicolae Muşat, un fotbalist cu peste 90 de meciuri în Liga 1.

Muşat are 29 de ani şi a evoluat pînă acum în prima ligă la CS Otopeni, Unirea Urziceni, FC Vaslui, Dinamo, U Cluj, Astra Giurgiu, dar şi în liga secundă la Inter Clinceni, acolo unde a şi evoluat ultima oară.

Pe lîngă Muşat, alţi doi jucători au semnat cu FC Botoşani: Vlad Bujor şi Fernando Carralero. Vlad Bujor are 26 de ani şi este atacant. Acesta are şi el experienţă în Liga 1, unde a evoluat în 47 de meciuri, cele mai multe la CSMS Iaşi, dar a jucat şi la Universitatea Craiova sau ASA Tg. Mureş. Ultima echipă a lui Bujor a fost Inter Clinceni.

Fernando Carralero este spaniol, are 29 de ani şi este mijlocaş stînga. Acesta a venit de la echipa CD Ebro, din Segunda Division B, evoluînd în trecut şi pe la Burgos CF, Almeria B sau Betis Sevilla B. Ultimul meci jucat de Carralero a fost pe 3 ianuarie în acest an, atunci cînd echipa sa a cîştigat cu scorul de 2-1, împotriva celor de la CF RAYO Majadahonda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează