FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - ACS POLI TIMIȘOARA 1-0

FOTO Un nou caz Rădoi » Un fotbalist de la Craiova s-a răzbunat pe geamul ușii de la vestiar și a ajuns la spital

Captură Digisport +2   FOTO
Captură Digisport

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 19:12

CSU Craiova a învins pe teren propriu ACS Poli Timișoara, 1-0, însă în minutele de prelungire Valentin Iliev a văzut cartonașul roșu pentru un fault în poziție de ultim apărător.

Fundașul oltenilor a ieșit extrem de nervos de pe teren, gesticulând și înjurând. Nici când a ajuns la vestiare nu s-a potolit și a început să lovească tot ce a prins în cale.

Din păcate pentru el, căpitanul Craiovei a spart cu pumnul geamul ușii de la vestiar și s-a rănit la mâna dreaptă.

Bulgarul a fost bandajat imediat de doctorul echipei, iar apoi însoțit la spital, anunță Digi.

"Iliev a ieșit nervos. Nu a avut ce să facă în faza respectivă. El are continuitate, e căpitanul echipei, e etalonul de pregătire la CraiovaDaniel Mogoșanu, antrenorul Craiovei

Acest caz ne aduce aminte de întâmplarea trăită de Mirel Rădoi în mai 2006, când a spart ușile și geamurile vestiarului de la Bistrița, după ce Steaua pierduse cu 0-1 în fața Gloriei. Atunci, fostul căpitan al roș-albaștrilor a ajuns și el la spital și a lipsit câteva meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
433922946768114
Ilie Tarnoveanu  •  21 Martie 2016, 08:18

Cand adversarul are 4 ocazii clare din care 3 din greseli nefortate si mai rau repetabile,inseamna ca mai e mult de invatat la jucatori. Cand antrenorul il pune pe Bancu fundas cand avea pe banca pe Izvoreanu, iar Bancu a facut faze bune in atac si proaste in aparare inseamna ca mai e mult de invatat la antrenori.

jianu_pandurii
jianu_pandurii  •  20 Martie 2016, 23:24
Postat de spinoza pe 20 Martie 2016, 20:18

Data viitoare sa dea cu capul!

crezi ca e radoi?

eugen76_pan
eugen76_pan  •  20 Martie 2016, 20:56

tot respectul pentru el ca altfel terminam 1-1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează