FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

FOTO Vacanță de neuitat pentru un fotbalist din Liga 1! Și-a cerut superba iubită în căsătorie la Dubai într-un moment neașteptat

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 09:27

Fundașul croat al celor de la CS U Craiova, Ivan Martici, a avut parte de un Crăciun de neuitat. Și-a dus iubita în Dubai, unde a cerut-o de soție într-un moment deosebit.

Katharina Almeida a acceptat fără nici-o problemă. Pe pagina de Facebook a celor de la CS U Craiova a fost imediat felicitat pentru gest.

"Zi importantă în viața lui Ivan Martic! Fundașul nostru dreapta a cerut-o în căsătorie pe Katharina în vacanța din Dubai. Felicitări amândurora!", mesajul de pe pagina de Facebook a clubului. Nici fanii echipei n-au ezitat să le transmită celor doi numai urări frumoase.

Ivan Martici (27 de ani) a venit în această vară la CS U Craiova. Fundașul dreapta evoluase ultima dată la Rijeka. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
132331260571303
Popa Basca  •  26 Decembrie 2017, 13:02

Felicitari,Ivan Martic!Va doresc sa aveti o familie frumoasa,plina de impliniri si fericire.Pe plan sportiv,chiar daca esti fundas,eu iti doresc sa inscrii la fel de mult si in poarta adversarilor,ca acasa!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Decembrie 2017, 11:56
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 26 Decembrie 2017, 11:34

Un gest frumos! .... Cam teatral si cu iz de telenovelă ieftina dar în legea firii.....

Prietene, nuntile au devenit tot mai teatrale, tot mai expuse circului, in acelasi ritm crescand si rata divorturilor. Oamenii nu stiu de ce sa iau si nici nu inteleg rostul acelui "casa de piatra". Adicatelea, in casnicie nu pornesti la drum dintr-un moft sau un extaz de moment. Am multi prieteni avocati, unul imi spunea intr-o buna zi ca i-a venit sa o ia la palme pe o fatuca, mama a unui copil de vreo trei ani, care dorea sa divorteze, dar nu stia prea bine de ce. Cel mai probabil, din plictiseala. Mi-e si sila sa merg la nunti, sa vad teatru, calesti, poze pe creneluri de cetate, iar dupa cateva luni sa-i vad pe la amicii mei avocatii. Cu cat mai mare indecenta, cu atat mai slab sentimentul.

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  26 Decembrie 2017, 11:34

Un gest frumos! .... Cam teatral si cu iz de telenovelă ieftina dar în legea firii.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează