FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

FOTO Velcea demis de la ACS Poli! » Noul antrenor a fost prezentat

foto: Adrian Pîclişan +2   FOTO
foto: Adrian Pîclişan

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 octombrie 2013 15:09

UPDATE 15:00 Valentin Velcea va rămîne în cadrul clubului şi va ocupa postul de director tehnic.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a explicat cum s-a ajuns la înlocuirea lui Velcea: "Am decis să facem o schimbare la nivel de antrenor principal şi de echipa tehnică.

Ne-am gîndit că, la un club construit cu resurse locale, să ne uităm mai întîi în propria ogradă, să vedem dacă avem oameni care să facă faţă provocărilor. Am decis să-l numim antrenor principal pe domnul Aurel Şunda, care era în club responsabil la Centrul de Copii şi Juniori. Are experienţă şi avem încredere că va face faţă cu brio şi la noua Poli".

-----------

Soarta lui Valentin Velcea la cîrma echipei ACS Poli Timişoara a fost decisă azi. S-a luat hotărîrea ca antrenorul să fie demis, iar cel care-l va înlocui este Aurel Şunda, care a lucrat în ultimele luni în cadrul centrului de copii şi juniori.

Cu Velcea pe bancă, ACS Poli începuse în forţă campionatul, 10 puncte după 4 etape. Dar pînă în runda a 10-a, bănăţenii au mai acumulat doar două puncte, situaţie care i-a fost fatală antrenorului.

Şunda (55 de ani) a mai antrenat în Banat între anii 1994-1997. A mai lucrat la echipe precum CFR Cluj, FC Braşov, Unirea Alba-Iulia, Ceahlăul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Octombrie 2013, 20:12
Postat de durul pe 10 Octombrie 2013, 17:41

va faceti iluzii desarte cu sunda ! pe unde s-a dus praful si pulberea au ramas in urma !

Nu chiar peste tot...a a vut si perioade bune in cariera de antrenor .

polistul68
polistul68  •  11 Octombrie 2013, 15:00
Postat de durul pe 10 Octombrie 2013, 17:41

va faceti iluzii desarte cu sunda ! pe unde s-a dus praful si pulberea au ramas in urma !

Asa zici tu ? La CFR Cluj, atita praf s-a ales de ce a facut el, ca au promovat in A....la Alba Iulia la fel...la Sageata a fost tot timpul in fruntea clasamentului...daca nu ma insel, tot el i-a promovat si pe UMT....deci mai usor cu acuzele...

polistul68
polistul68  •  11 Octombrie 2013, 14:59
Postat de gemminy55 pe 10 Octombrie 2013, 16:59

Eu ma asteptam ca RELU SUNDA sa fie antrenor de 5etape in urma si alta era locul echipei,nu ne vrem campioni cum sau autopropus altii dar,nici nu vom retrograda,o sa fie alta calitate a jocului o alta echipa,veti vedea in primul meci ce rezultate va avea SUNDA!in mod sigur doar pozitive in primele 5-6meciuri,poate ne batem la cupa....ce daca jucam in deplasare?steaua e o echipa de batut usor,joaca aiurea doar ca plimba mingea si atit,restul din prost-noroc! MULT NOROC SUNDA SI NUMAI SUCCESE !

Corect, sansele ca Poli sa joace "ceva" sunt mult mai mari cu Relu..pe udne a fost a demonstrat ca stie sa faca treaba. Din iarna, mai aduce el 2-3 jucatori necunoscuti, cuc are o sa supravietuim lejer. Problema e daca vrem mai mult...trebuie alti jucatori, e clar.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează