FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO+ VIDEO Conflict tot mai agresiv între FCSB și Armată » Jigniri la adresa lui Lăcătuș și Balint: "Fraierilor, vă vindeți pentru 100$!"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 11:36

Războiul dintre FCSB și echipa Armatei devine din ce în ce mai agresiv pe zi ce trece, iar cele două părți profită de fiecare ocazie pentru a lansa acuze virulente la adresa "rivalilor". 

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a lansat recent un atac devastator la adresa gloriilor steliste Marius Lăcătuș și Gabi Balint, pe care îi acuză că au trecut de partea Armatei doar pentru interese financiare. 

"Balint, acel frustrat fără păr", "Fraier vânzător de gogoși" și "Vânzătorilor, vă vindeți pentru 100$", sunt câteva dintre acuzele grave lansate de Lucian Becali prin intermediul contului personal de facebook. 

Lucian Becali face referire la un interviu acordat recent de cele două glorii steliste chiar în tribunele "bătrânului" stadion Ghencea. Atunci, Balint mărturisea cât de important se simțea atunci când era urmărit de Generalii prezenți în tribune: 

"Mie îmi plăcea să joc pe partea de la tribuna oficială. Mă simțeam mai important când îi aveam pe toți ăia în spate cu epoleți, cu umerii grei".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (102)
klaus
klaus  •  04 Aprilie 2022, 23:06

Asta e Fester din Adams Family n-are nicio legatura cu Balint.

694996327277929
I. Dumitru Enache  •  28 Decembrie 2017, 18:43

"Spoitingiri", "cazane, cazane". ...

albalbastru72
albalbastru72  •  28 Decembrie 2017, 18:19

Nu stiu daca acest Lucian stie ca exista respect(daca e sa ma iau dupa numele de familie nu) pentru niste sportivi carora li s-a cintat imnul national in nenumarate rinduri(sa-i explice cineva ce inseamna asta).

Vezi toate comentariile (102)
Comentează