FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO + VIDEO Contra a fost prezentat la Dinamo: "Știți ce mi-au zis jucătorii?"

FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 10:18

Cosmin Contra, 41 de ani, a susținut azi prima conferință în calitate de antrenor a lui Dinamo. Acesta va debuta mâine, de la ora 20:30, contra celor de la FC Botoșani.

"Prefer o scurtă prezentare pentru că am venit să muncesc. Vreau să câștig meciul de mâine și să ies cât mai repede la antrenament. Am acceptat oferta pentru că este o provocare. Îmi plac provocările. Este dificil acum.

Am încredere în mine și în staff. Cred că Dinamo își poate îndeplini obiectivele. Avem nevoie de un joc bun mâine. Sper să fi reușit să readuc încrederea jucătorilor. Am găsit jucători abătuți. Am găsit un grup afectat de tot ce s-a întâmplat și de demiterea lui Andone. Ei sunt conștienți că o mare parte din vină e a lor.

Am încercat să le redau încrederea și să fac o atmosferă bună. Am încredere că mâine vom fi Dinamo pe care vreau să-l văd la fiecare meci.

Sunt bucuros că sunt aici. Nu vreau să fie presiune. Dacă obiectivele se îndeplinesc, avem o înțelegere și pentru sezonul viitor. Voi continua la Dinamo. Dar va fi un alt an. La început am vrut să fie doar 4 luni.

Cunosc multă lume din club și mi-e ușor să lucrez aici. Sunt convins că, împreună cu jucătorii, vom readuce spiritul lui Dinamo. Echipa are nevoie de fani. Este un moment greu. Vreau ca mâine să vină cât mai mulți suporteri.

Avem șanse matematice de a ajunge în play-off. Vom lua fiecare meci în parte, cel mai important este cel de luni, cu FC Botoșani. Sper să fiu antrenorul care o duce pe Dinamo în play-off și care câștigă cele două Cupe. De la anul vom vedea ce va fi.

Am avut presiune la toate echipele la care am antrenat. Un antrenor are mereu presiune. Eu vreau, dacă pot, să câștig fiecare meci. Am încercat să fac niște antrenamente pe care jucătorii să le prindă cât mai repede", a declarat Cosmin Contra.

...despre lot: "Încă nu mi-am făcut o idee despre jucători. Dacă nu vor fi mari probleme medicale, nu cred că mai aducem niciun jucător.

Pe mine nu mă interesează numele și rangul. Cine va face ce vreau va juca, cine nu face, se va uita din tribune la cum câștigă colegii.

Voi discuta cu staff-ul și vom vedea ce decizie vom lua în privința căpitanului. Voi face cele mai bune alegeri pentru a câștiga meciurile", a adăugat "Guriță".

Vezi AICI video 

"Sperăm să facem treabă bună și să ieșim din această situație. Contra știe foarte bine Dinamo și știe ce obiective are.Sper să avem avem atmosferă pozitivă la echipă" Adrian Mutu, manager Dinamo

Contra a mai antrenat de-a lungul carierei la Poli Timișoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Gungzhou R&F și Alcorcon.

Contra revine la Dinamo după 18 ani, jucând la echipa alb-roșie între 1996 și 1999. Fostul fundaș dreapta a mai evoluat la Poli Timișoara, Alaves, Atletico Madrid, AC Milan, WBA și Getafe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1119062851444736
Ana Marian  •  20 Februarie 2017, 01:55

La dinamo nu se vrea performanta, doar salariile platite

mircea1957
mircea1957  •  19 Februarie 2017, 18:21

Bravo "Gurita". Ai aratat caracter ca nu ai calcat pe Ando.

jim_raynor
jim_raynor  •  19 Februarie 2017, 17:52
Postat de khal_37 pe 19 Februarie 2017, 15:51

Uitati-va ce fata de phrost are Danciulescu... :))))))))

prostovane, in cazul tau nu e nevoie sa ti se vada fata, e de ajuns sa se citeasca ce si cum scrii... ce iq ai? 37 ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează