FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

FOTO+VIDEO Contraatac agresiv al fanilor steliști » Au știut coregrafia "câinilor"! Cum a aratăt duelul peluzelor la Derby

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 20:31

Suporterii stelişti şi cei dinamovişti au fost la înălţime în startul partidei dintre FCSB şi Dinamo (Detalii AICI), când ambele galerii au pregătit coregrafii în cele două peluze. 

Roş-albaştrii au realizat un mozaic din cartoane, cu anul înființării clubului Steaua, 1947, scris mare în culorile echipei, alături de mesajul "Rămânem fideli culorilor roş-albastre împinse în vremuri ciudate / În clipe atât de tumultoase".

De cealaltă parte, dinamoviştii au cântat imnul României în timp ce afişau coregrafia din peluză, o imagine cu Avram Iancu pe fundal tricolor, alături de mesajul "Ca Avram Iancu suntem toţi". 

Suntem LIVE de la Arena Națională! Atmosferă înscinsă la FCSB - Dinamo

Posted by Gazeta Sporturilor on Sunday, 24 September 2017

le-au știut coregrafia!

La scurt timp după fluierul de start, steliştii au răspuns mesajului transmis de dinamovişti printr-un banner cu tentă xenofobă: "Voi, ca Avram Iancu? Mai bine priviţi spre bancă", cu referire faptul că Vasile Miriuţă a evoluat pentru naționala Ungariei.


Foto: Vlad Nedelea

Avram Iancu (n. 1824, Vidra de Sus – d. 10 septembrie 1872, Baia de Criș, Hunedoara) a fost un avocat transilvănean și revoluționar român pașoptist, care a jucat un rol important în Revoluția de la 1848 din Transilvania. A fost conducătorul de fapt al Țării Moților în anul 1849, comandând armata românilor transilvăneni, în alianță cu armata austriacă, împotriva trupelor revoluționare ungare aflate sub conducerea lui Lajos Kossuth.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
543036232539670
Mos Teaca  •  25 Septembrie 2017, 13:28

lasatii ca nu stiu carte dinamovistii, nu cunosc istorie, sunt niste *** cum ne strigau unguri, cand am jucat cu ei, din *** nu ne au scos, daca nu ai carte e vai samar de ...ei, niste *** , vechi militieni, uitati osu, hai la ros catei lor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  25 Septembrie 2017, 12:13

pai ce sa le ceri fcsebistilor 2003 srl acum asa zisa galerie a peluzei rosalbastra este condusa de cei care vandeau bilete la negru bisnitari au ajuns lideri de galerie ha ha ha si cranicul este frustrat al inteleg cand nu mai exista galerie te apuci tu sa strigi ca si crainic cand vezi ca ai 20.000 de cetateni care manancs seminte si atat in rest de galerie la fcsb nu exista asa pentru ca nai cum sa susti o firma privata fara nume infintata in 2003 .

dash.berlin
dash.berlin  •  25 Septembrie 2017, 09:45

ha ha ha :))))))))))))))) mai bine afisau un baner cu Attila the Hun :D

Vezi toate comentariile (36)
Comentează