FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 1-0

FOTO+VIDEO » CS U Craiova învinge liderul Botoșani și urcă pe podium!

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 august 2017 16:04

Liderul FC Botoșani a pierdut meciul jucat în deplasare cu ocupanta locului 6, CSU Craiova, scor 0-1 în etapa a șasea a Ligii 1.

FC Botoșani a avut inițiativa în startul meciului, iar Mihai Roman a șutat puțin pe lângă poarta lui Calancea, în minutul 9. Prima ocazie importantă pentru CS U Craiova a venit abia în prelungirile primei reprize, când Gustavo a șutat de la distanță însă mingea a trecut puțin peste transversală.

În minutul 53, Mihai Roman a fost din nou la un pas de a deschide scorul dar mingea trimisă de el din lovitură liberă a lovit bara porții lui Calancea.

Partea a doua a reprizei secunde le-a aparținut gazdelor, care au marcat golul victoriei în minutul 79, când Zlatinski a trimis în poartă o mingea recentrată de Gustavo, după o pasă a lui Mitriță.

FC Botoșani rămâne cu 13 puncte, la egalitate cu CFR Cluj, însă coboară pe locul al doilea, în timp ce oltenii au urcat pe locul al treilea, la un punct în spatele primelor două clasate.

VIDEO » CS U Craiova - FC Botoșani 1-0
A marcat: Zlatinski '79

Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea - Briceag, Kelici, Barthe, Dimitrov - Gustavo, Mateiu, Zlatinski, Burlacu - Mitriță, M.Roman
Rezerve: Mitrovici, Ferreira, Spahija, Screciu, Bărbuț, Bancu, Popescu
Antrenor: Devis Mangia

FC Botoșani: Cobrea - Patache, Burcă, Miron, Mușat - Cucu, Bordeianu - Roman, L. Fulop, Serediuc - Daniel Popa
Antrenor: Pap, Plămadă, L. Buș, Ciaccheri, Tincu, Chitoșcă, Moruțan
Antrenor: Costel Enache

 
 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  15 August 2017, 10:05

Au fost... toti...

pedro_nr1
pedro_nr1  •  13 August 2017, 21:05
Postat de ovidiu_3003 pe 13 August 2017, 19:49

...am batut ...moldovenii...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  13 August 2017, 20:45

Ti-ai pus poza de profil o masina si ti-a trecut prin cap sa te iei de moldoveni,sperand ca-n felul asta iti creste si coeficientul de inteligenta.Ti-as spune ca Botosaniul a dat un Eminescu,Iorga ,Luchian ,Enescu si altii dar la unicul tau neuron e greu sa intelegi asta.E posibil sa ti se traga si de la praz.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează