FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

FOTO + VIDEO Inorogi, grifoni și fotbaliști » La 13 ani de la celebrul 8-1, FCSB i-a administrat Timișoarei încă o umilință istorică la 7 goluri diferență!

FOTO: Cristi Preda +14   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 19:13

FCSB a confirmat și în campionat forma bună arătată în Europa și a "dezafiliat-o" din fotbal pe ACS Poli, scor 7-0. Grație victoriei la scor astronomic, roș-albaștrii s-au apropiat la un singur punct de liderul CFR Cluj. 

FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0
Au marcat: Gnohere '13, '41, '63, Fl. Coman '34, '48, Larie '61, Fl. Tănase '86 p. 

TEXT  / VIDEO

CRONICA PARTIDEI: 

Budescu și Gnohere continuă s-o cocoațe pe FCSB spre vârful clasamentului, în vreme ce situația golgeterului imaginat Alibec rămâne un subiect prea important pentru club

Gnohere marchează des, rezolvă calificarea în primăvara europeană și apropie FCSB de liderul CFR, da' parcă nu este, totuși, atât de bun ca Alibec! Africanul e un bizon, românul e un inorog sau un grifon, un animal fantastic căruia mitul îi atribuie calități neconfirmate în natură.

10-2!

Talentul bănuit al lui Denis îl face un fel de Van Basten într-o formație în care Becali mai vede și un Lampard Popescu, și un Coman Mbappe. În realitate, Alibec nu e nici măcar un Gnohere!

Ex-dinamovistul a ajuns aseară la zece goluri de când a început sezonul, vedeta cu care concurează pentru un loc de titular are doar două, dar lumea îl mai așteaptă pe Denis să revină după pedeapsa pe care i-a aplicat-o Dică, să reintre în echipă și să marcheze golurile de care se crede că ar fi capabil. Pentru ca bogații din Anglia să se năpustească la masa negocierilor cu milioanele de euro, disperați să pună mâna pe vârful lui Becali.

Adversari de la circ

Între timp, sezonul continuă și există motive de optimism pentru roș-albaștri, grație lui Gnohere și lui Budescu. Ei doi au încărcat punctele din Israel, tot ei au simplificat disputa cu Timișoara. Budi i-a dat două pase decisive "Bizonului", prima de vreo 50 de metri. Africanul s-a plictisit tot așteptând ca mingea să zboare jumătate de teren până la el, apărarea lui Poli n-a fost la fel de interesată să urmărească traiectoria.

Eddy Harlem n-a fost nici luat în marcaj, nici lăsat în ofsaid, a rămas singur și a alergat până a ajuns față în față cu Straton, pe care l-a trimis în plonjon cu o fentă din corp. 1-0. Mai departe, Budescu și Gnohere au continuat să se distreze cu o formație pe care cineva a deranjat-o, a trezit-o din somn și a obligat-o să se prezinte la un meci.

Gnohere, Gnohere, Gnohere!

Ionuț Popa a participat la comedie. Antrenorul a alcătuit o defensivă bună pentru vreun show TV de testat talente, nu pentru o echipă serioasă de fotbal. Un copil pe dreapta, Haruț.

Mijlocașul Soljici utilizat ca stoper și extrema Ciucur pe post de fundaș stânga. Ciucur e prea puțin agresiv chiar și pentru un atacant, dar e folosit pentru faze în care ar trebui să-i deposedeze pe Gnohere și pe Budescu! Bineînțeles că nu se întâmplă așa ceva, apărarea lui Poli nu există.

Gnohere, Gnohere, Gnohere, Coman, Coman, Larie, Tănase sunt numele golurilor pe care le-a încasat Timișoara. Asistentul Urzică n-a semnalizat ofsaidul de la 6-0. Ar fi fost păcat, dacă tot se pornise spectacolul și "Bizonul" se stabilea pe post de lider al golgeterilor campionatului.

FCSB s-a apropiat la un punct de CFR, așa că titlul rămâne accesibil. Apropierea s-a produs de când Dică a căpătat libertatea de a folosi fotbaliștii cu randament în realitate în locul animalului fantastic Alibec. Cât o să treacă până când Becali își va cere din nou poveștile pe teren în locul fotbaliștilor adevărați?

10goluri are Gnohere în acest sezon, în toate competițiile. Contra Timișoarei mai înscrisese și în tur, în victoria steliștilor cu 1-0

2 goluriare Alibec, niciunul în campionat. El e cel mai scump fotbalist din campionat, a costat două milioane de euro când a venit de la Astra, de 10 ori prețul lui Gnohere, cumpărat de la Dinamo

 

FCSB: Niță - Enache, Bălașa, Larie, J. Morais - L. Filip, Ov. Popescu - Golofca, Budescu, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Fl. Tănase, Momcilovici, D. Benzar, De Amorim, Teixeira, Man
Antrenor:
Nicolae Dică

ACS Poli: Straton - Hăruț, Soljici, Melinte, Ciucur - Vașvari, Artean - Munteanu, Curjurici, Mailat - Abraw 
Rezerve: Smaranda, Cânu, Bocșan, Bîrnoi, Oprea, Bianconi, Doman
Antrenor: Ionuț Popa

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (351)
thedronius
thedronius  •  23 Octombrie 2017, 12:05
Postat de magura pe 23 Octombrie 2017, 05:39

CITAT: "Grație victoriei la scor astronomic, roș-albaștrii s-au apropiat la un singur punct de liderul CFR Cluj. " Deci daca nu bateau la scor "astronomic", nu se apropiau la un singur punct, nu? :))))))))))))) Sau era nevoie doar de o victorie la un singur gol diferenta, ca sa se apropie la un singur punct de CFR? Ganditi-va... :)))))))))))))

E ca la rugby: daca bati la o diferenta mai mare de ... primesti puncte bonus :)))

thedronius
thedronius  •  23 Octombrie 2017, 12:04
Postat de mosvasile pe 23 Octombrie 2017, 11:26

Mai Remusica !Nu te mai excita ma atat,ca doar n-au jucat cu CFR ! Au jucat - in regia lui nea gg- impotriva unei echipe vasale si cu arbitri "baieti buni" !

Au jucat cu aia care le-au dat 4 CFR-ului...

mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 11:26

Mai Remusica !Nu te mai excita ma atat,ca doar n-au jucat cu CFR ! Au jucat - in regia lui nea gg- impotriva unei echipe vasale si cu arbitri "baieti buni" !

Vezi toate comentariile (351)
Comentează