FOTBAL  »  Superliga  »  DORINŢĂ

FOTO & VIDEO Mai are un singur dor! Marius Şumudică şi-a pus dorinţa pentru împlinirea a 44 de ani: "Aşa m-am născut"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 14:40

Marius Şumudică a împlinit ieri 44 de ani şi a petrecut alături de jucătorii săi de la Concordia Chiajna. Chiar şi aşa, antrenorul nu uită de echipa pe care o iubeşte, Rapid. 

Tehnicianul ilfovenilor şi-a pus dorinţa pentru ziua de naştere, recunoscînd că ar vrea ca în viitor să o antreneze încă o dată pe Rapid, pe care a mai condus-o în perioada 2010-2011.

"Cu siguranţă mă voi întoarce, este visul meu să mă întorc la Rapid şi să cîştig un trofeu cu această echipă. Aşa m-am născut, cu sînge vişiniu şi sînt mîndru.

Sînt rapidist şi aşa o să fiu pînă cînd ajung doi metri sub pămînt. Sînt la bătaie cu Rapidul pentru scăparea de la retrogradare, dar sper să ne salvăm ambele echipe.

Mi-ar părea rău, la ce se întîmplă acolo, să fie vorba doar de un balon de săpun. Acum, jucătorii au avantajul de a fi priviţi ca nişte eroi care au venit să salveze corabia”, a spus tehnicianul Chiajnei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
rastaman85
rastaman85  •  06 Martie 2015, 01:44
Postat de gicapuia pe 05 Martie 2015, 18:51

Sumi eu sunt rapidist getbeget , dar trebuie sa-ti spun ca mai degraba ajungi pe luna frate decit ....!

:))

gicapuia
gicapuia  •  05 Martie 2015, 18:51

Sumi eu sunt rapidist getbeget , dar trebuie sa-ti spun ca mai degraba ajungi pe luna frate decit ....!

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  05 Martie 2015, 17:58

eram sigur ca esti tzighan....! du-te, strangeti-va toti si plecati din tara !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează