FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO+VIDEO Primele imagini cu gazonul de pe "Ion Oblemenco"

Foto: Facebook/@CSUCOfficial +3   FOTO
Foto: Facebook/@CSUCOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 13:27

Lucrările pentru finalizarea stadionului "Ion Oblemenco" au intrat în faza finală, iar CS U Craiova a publicat pe pagina de facebook primele imagini cu gazonul montat în aceste zile pe noua arenă. 

După o serie de amânări cauzate de vremea nefavorabilă, Compania Națională de Investiții a anunțat la începutul acestei săptămâni că va începe montarea gazonului pe noul stadion, iar primele fâșii au acoperit deja terenul de pe arena "Ion Oblemeco".

Oficialii olteni se așteaptă ca lucrările să fie gata la finalul acestei luni, iar inaugurarea noii arene din Bănie să aibă locul luna viitoare.

Caracteristicile stadionului:

  • 232 de locuri pentru persoane cu dizabilități în scaune cu rotile, inclusiv însoțitori;
  • 350 de locuri pentru reprezentanții mass-media;
  • 2.368 de locuri pentru spectatori VIP, din care 440 de locuri în loje;
  • 28.033 de locuri pentru public.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  25 August 2017, 19:28
Postat de manasel_barb pe 25 August 2017, 15:16

nocturna are stadionul?sau nu s-a gandit nimeni ca ar fi bine sa ii puna? :D

Aaaa... nu, gogule... nu are... la fiecare meci urca unii pe acoperis si aprind niste faclii... exact ca acolo la tine, la tara...

915130541905898
Gabi Simon  •  25 August 2017, 18:42

Va spun ca toti suporterii lui Steaua si Dinamo sunt indignati ca nu au o asa arena,si mai mult ca sigur nu cred ca vor avea,cel putin Steaua lui Becali va juca tot timpul numai pe stadion inchiriat,si ca reprezentanta sa imi spuna si mi-e ce reprezinta si pe cine reprezinta Steaua si Dunamo,2 cartiere noroc ca suporteriilor sunt mai multi in tara,cel putin Dinamo la capitolul asta inseamna putin

mplttev
mplttev  •  25 August 2017, 17:50

Dacă vă uitați atent la iarbă o să vă dați seama că nu e iarbă ci praz mărunt tăiat astfel încât oltenilor să li se incite simțurile ancestrale și să joace ca acasă. Apropo, pe stadion nu e voie fără buletin de Oltenia emis doar de Olguța Vasilescu personal.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează