FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO «Virusul» Rapid face ravagii printre străinii transferaţi în iarnă :) "Nu cred că am văzut o galerie mai pasionată ca cea din Giuleşti"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 12:24

Fotbaliştii străini veniţi în această iarnă la Rapid sînt uluiţi de ceea ce au găsit în Giuleşti. Fanii i-au dat gata cu devotamentul pentru echipă şi jucătorii spun că sînt extrem de motivaţi să obţină supravieţuirea în Liga 1 şi pentru sezonul viitor.


Unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti transferaţi în pauza de iarnă, Aritz Lopez Garai, este încîntat de experienţa pe care o trăieşte în alb şi vişiniu. Mijlocaşul de 34 de ani a vorbit pentru Dolce Sport despre senzaţiile trăite alături de fanii din Grant.

"Am jucat în Spania pe stadioane mari, dar nu cred că am văzut o galerie mai pasionată ca aceasta. Am văzut ce simte lumea, cît de mult îşi doresc toţi ca să se salveze Rapidul, cît de mult iubesc oamenii Rapidul şi că sînt alături de Rapid în orice ligă, fie că e prima sau a doua, pentru ei este la fel. Este echipa lor, indiferent ce se va întîmpla.

Rapid Bucureşti este un club cu istorie în România, iar noi trebuie să demonstrăm asta meci de meci. Şi ne simţim foarte responsabili, pentru că sîntem o parte esenţială pentru ca totul săiasă bine. «Virusul» Rapid l-am luat şi noi repede.

Rapid nu poate niciodată să se gîndească la egal pe nici un teren, trebuie să fim mereu o echipă care să se gîndească la victorie", a mai spus Garai, conform dolce-sport.ro.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
reddogsv.
reddogsv.  •  08 Martie 2015, 22:19
Postat de daniel.giulesti pe 08 Martie 2015, 11:30

pai voi ati fost maxim 1000 si la ultimul meci acasa,nu va puteti numi suporteri.galeria Raoidului este in primele 3 din Europa si asta uit ca o spun si altiii

Ce tot vorbesti daniele, Dinamo a iesit pe locu 2 in topul Ultras-World, dar sau bagat stanarii de servici si au votat colega noastra de servici ( care era mai aproape) pe marocanii aia de la Casablanca.

reddogsv.
reddogsv.  •  08 Martie 2015, 22:17

Chiar daca sunt dinamovist pana in maduva oaselor, Rapidul chiar are suporteri patimasi si fac o atmosfera de zile mari, cred ca sunt cei mai tari la facut atmosfera, Dinamo e buna doar la coregrafii si mesaje ( mai avem si noi atmosfera cat de cat) iar FCSB (fosta Steaua) nu are nimic, ca drept dovada ca azi la meciu cu CFR bate vantu pe langa scaune.

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  08 Martie 2015, 21:29
Postat de bunga_bunga pe 08 Martie 2015, 20:44

de fideli ce erau, cand se tarau prin B inainte sa-i salveze copos, la meciurile lor erau cel mulrt 100 de persoane

Bunga, te uiți la meciurile fcsb? :)

Vezi toate comentariile (45)
Comentează