FOTBAL  »  Superliga  »  AFACERE

Fotografia care-l dă de gol » Cu ce se ocupă acum Adrian Mutu

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 01 aprilie 2015 12:59

Adrian Mutu n-a avut o retragere oficială din fotbal după ce a plecat de la Petrolul, însă ultimele informaţii îl dau ca şi retras din acest sport.

Acest lucru este confirmat şi de ultima fotografie pe care " Il Fenomeno" a postat-o pe contul său de Instagram. Fotbalistul care era văzut drept urmaşul lui Hagi se implică acum în totalitate în afacerile pe care le are.

Alături de poza postată, Mutu a avut mesajul: "Nu există nici o scurtătură spre succes. Viaţa necesită o pregătire temeinică...". Iar locaţia a descris-o fiind drept "Regatul lui Mutu".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Aprilie 2015, 19:12

Mutu s-a retras neoficial din fotbal cand a tras pe nas liniutele alea de cocaina.

neludum
neludum  •  01 Aprilie 2015, 17:39
Postat de rangers94 pe 01 Aprilie 2015, 16:29

Normal ca nu gasesti 3 fotbalisi si betivi si drogati .

Da ,corect ,si betiv si drogat ,dar ca exista si un dar, asa cum a fost a inscris 100 goluri in serie ,a dat 35 goluri in 77 meciuri la nationala,farA o generatie de aur ca si coechipieri, fata de unii care au facut ABBA in ITALIA,mai mul rezerve prin Spania,si au evoluat 125 meciuri pentru nationala dar au inscris tot atat ! Stim sa injuram dar adevarul e unul :si-a batut joc de viata si cariera lui,dar a lasat ceva in urma si a fost la scoala atat cat trebuie sa dea un interviu fara sa rada lumea de el !Restul e can-can !

andrei.33
andrei.33  •  01 Aprilie 2015, 17:35

Un chochalar.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează