FOTBAL  »  Superliga  »  15 ANI FĂRĂ UNICUL CĂPITAN

Fratele lui Cătălin Hîldan, mesaj emoționant pentru suflarea dinamovistă: "Sînteți unici"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 16:13

Cătălin Hîldan a plecat dintre noi pe 5 octombrie 2000, iar azi toată suflarea dinamovistă comemorează 15 ani de la nefericitul eveniment.

Fratele lui Cătălin, Cristi, a transmis un mesaj emoționant către toți fanii "cîinilor" prin intermediul site-ului oficial al lui Dinamo: "Nu este puțin faptul că, într-o țară în care modelele aproape nu există pentru cei tineri, suporterii dinamoviști se mobilizează prin coregrafii și acțiuni de excepție pentru a-l comemora pe Cătălin.

Sînteți unici prin felul vostru de a transmite mesaje, unele directe, altele subtile și este clar că voi dați un semnal pentru viitorii suporteri, conducători și jucători despre ceea ce înseamnă spiritul fratelui meu.

Tocmai acest spirit, pe care voi l-ați cultivat cu o deosebită încăpățânare, ne-a ajutat, mai ales în ultimii ani, să nu ne lăsăm învinși de vremurile tulburi pe care le traversăm toți cei ce iubim culorile alb-roșii. Cătălin Hîldan înseamnă pentru suflarea dinamovistă unitate, spirit de luptă și forța de a te ridica de jos și a merge mai departe cu capul sus!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Octombrie 2015, 16:16
Postat de w.c.s.b. pe 06 Octombrie 2015, 15:38

Stelisti încercați să va abtineti sa mai fiti răi si prosti! In viață doar proștii cred că au întotdeauna dreptate!

vorbeai de dinamovisti,ei sunt prostia intruchipata

w.c.s.b.
w.c.s.b.  •  06 Octombrie 2015, 15:38

Stelisti încercați să va abtineti sa mai fiti răi si prosti! In viață doar proștii cred că au întotdeauna dreptate!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Octombrie 2015, 02:55

rip haldan,dar sa o lasam mai moale cu astea,sunteti unici,da unici la copiat si la prostie

Vezi toate comentariile (15)
Comentează