FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Fraţii Becali s-au pregătit din timp pentru arest » Agentul surpriză pe mîna căruia ar putea rămîne vedetele fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 martie 2014 10:38

Giovanni şi Victor Becali au luat în calcul posibilitatea de a fi condamnaţi în Dosarul Transferurilor încă de la începutul anului.

Astfel, cei doi impresari s-au pregătit din timp şi ştiu deja pe cine vor numi în fruntea firmei de impresariat. Este vorba de fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu. "Nu are tupeul şi obrăznicia mea, dar îl aştept la noi la firmă. Îl aştept să conducă după ce ne bagă ăştia la puşcărie", spunea Giovanni Becali la începutul anului.

Cristi Chivu s-a operat luna trecută pentru a patra oară la degetul piciorului drept. Şansele ca el să mai joace fotbal după perioada de recuperare sînt însă minime, fundaşul urmînd să se retragă, cel mai probabil, în vară, atunci cînd îi va expira contractul cu Inter Milano.

În cazul în care va accepta să preia firma fraţilor Becali, Chivu va deveni impresarul celor mai bine cotaţi jucători din fotbalul românesc.

Cei mai importanţi jucători impresariaţi de fraţii Becali:
Vlad Chiricheş (Tottenham)
Ştefan Radu (Lazio)
Bogdan Stancu (Genclerbirligi)
Alexandru Chipciu (Steaua)
Cristi Bălgrădean (Dinamo)
Cristi Tănase (Steaua)
Florin Gardoş (Steaua)
Raul Rusescu (Braga)
Mihai Pintilii (Steaua)
Gabi Iancu (Steaua)
Ianis Zicu (Petrolul)
Dorin Rotariu (Dinamo)
Mirel Rădoi (Al Ain)
Steliano Filip (Dinamo)
Cosmin Matei (Dinamo)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
gest
gest  •  05 Martie 2014, 15:16
Postat de ando89 pe 05 Martie 2014, 14:22

Sunt atat de priceputi ca si-au facut flotant de Constanta degeaba, tot la Jilava ajung...

Oricum ei sunt acum chiar la PA .. care e cam la 30 km de CTA ..iar GG e la sectia exterioara, la Valea Seaca....care e cam la 15 km de CTA . Deci nu stau in acelasi loc deocamdata.

ando89
ando89  •  05 Martie 2014, 14:22

Sunt atat de priceputi ca si-au facut flotant de Constanta degeaba, tot la Jilava ajung...

speedy73
speedy73  •  05 Martie 2014, 13:59
Postat de andrei_sg pe 05 Martie 2014, 13:43

Dupa noul cod penal, daca ai peste 60 de ani executi 50% din pedeapsa.

dar mai beneficiaza pe langa asta si de reducerea pt buna purtare? pt ca daca e asa, giovanni de ex, va face un sfert de pedeapsa. nici macar 2ani intregi

Vezi toate comentariile (40)
Comentează