FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

FRF a anunțat perioada de mercato » Cluburile românești au la dispoziție mai bine de o lună

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 17:32

FRF a anunțat perioada în care cluburile din Liga 1 vor putea face transferuri în această iarnă. Așadar, formațiile pot lua jucători între 24 ianuarie și 20 februarie.

Campionatul se va relua pe 4 februarie, în ciuda insistențelor cluburilor care sunt convinse că vremea nu va fi potrivită pentru disputarea jocurilor.

Steaua este singura echipă care s-a mișcat serios pe piața transferurilor. A plătit 2,25 milioane de euro pentru Denis Alibec și Harlem Gnohere.

Dinamo, Astra și CFR Cluj nu au făcut până acum nici o achiziție, în timp ce la Gaz Metan sunt șanse mari să vină Akaki Khubutia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Ianuarie 2017, 21:10
Postat de liviuemil pe 09 Ianuarie 2017, 19:09

Mi se pare o prostie sa incepi campionatul si sa nu ai transferurile incheiate!!!

La noi ca la nimeni.da daca isi da seama Becali ca ar mai trebui sa *ia* un jucator de la Astra ? Si pana sa-l vada nu si-a dat seama ? Ciobanul face jocurile.

haideusicfr
haideusicfr  •  09 Ianuarie 2017, 20:43
Postat de alexbibirica1 pe 09 Ianuarie 2017, 18:36

Steaua ... si restul ... restul fiind gauriti in coate de foame si sete.... e greu,dar cu ajutorul lui george becali specialistul...orice e posibil.

Nu te teme ,CFR va face ca si pana acum .Va aduce doi, trei jucatori portughezi,spanioli ,sau francezi pe nimica si acestia vor fi peste tot ce are Steaua acum .Cu sacul de bani golit.

liviuemil
liviuemil  •  09 Ianuarie 2017, 19:09

Mi se pare o prostie sa incepi campionatul si sa nu ai transferurile incheiate!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează